Σάββατο 3 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Αλληλεγγύη στους διωκόμενους συνδικαλιστές

Τη βιομηχανία διώξεων σε βάρος των συνδικαλιστών και κατ' επέκταση όλων των εργαζομένων του κλάδου των εργατοϋπαλλήλων στα Εμφιαλωμένα Ποτά καταγγέλλει για άλλη μια φορά το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο και καλεί τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Απασχόλησης να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Σε ανακοίνωσή της -σε σχέση με τις συνεχιζόμενες δικαστικές διώξεις- η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ σημειώνει πως «όπως τόσες φορές στο παρελθόν με τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, έτσι και τώρα με την κυβέρνηση της ΝΔ, οι εργοδότες αποθρασύνονται και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν αγωνιστές. Δεν πρόκειται για μεμονωμένα γεγονότα. Ακολουθούν μια σχεδιασμένη μεθόδευση που στόχο έχει να τρομοκρατήσει ολόκληρο τον κλάδο, όλη την εργατική τάξη, αποκεφαλίζοντας την ηγεσία του. Προειδοποιούμε: Ως εδώ και μη παρέκει!

Οχι μόνο δε θα λυγίσουμε, αλλά ήρθε η ώρα για γενικευμένη εργατική αντεπίθεση. Η κυβέρνηση της ΝΔ και οι αρμόδιοι υπουργοί της, και της Δικαιοσύνης, και της Απασχόλησης, ας αναλογιστούν έστω και τώρα τις σοβαρές πολιτικές τους ευθύνες».

Εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στους διωκόμενους αγωνιστές της ΠΟΕΕΠ και σ' όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου των Εμφιαλωμένων πιο μαζικά και αποφασιστικά να εντείνουν τον αγώνα και τις διεκδικήσεις τους, βάζοντας φραγμό στην επιχείρηση τρομοκρατίας των κυβερνήσεων και των μηχανισμών τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ