Πέμπτη 15 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Διαμαρτυρία για τις αποζημιώσεις

Την από κοινού πραγματοποίηση κινητοποιήσεων πανελλαδικά αποφάσισαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος και η Πανελλήνια Ενωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος.

Οι τρεις Ομοσπονδίες, που - όπως αναφέρουν - εκφράζουν το σύνολο των εργαζομένων σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό, με ανακοίνωσή τους «δημόσια καταγγέλλουν ότι η υπομονή και η αντοχή τους σε ό,τι αφορά την υλοποίηση όχι απλών δεσμεύσεων, αλλά την εφαρμογή νομοθετικών ρυθμίσεων (π.χ., έχουν διέλθει επτά μήνες και δεν υπήρξε αποζημίωση των Αστυνομικών και των Πυροσβεστών που έχουν εκτελέσει νυχτερινή υπηρεσία) έχει εξαντληθεί».

Προσθέτουν ότι «ενώ υπάρχει αυτή η αδικαιολόγητη άρνηση καταβολής στην ουσία των δεδουλευμένων, η κυβέρνηση προχωρά ερήμην μας σε νέα ρύθμιση μισθολογικού περιεχομένου, εξαιρώντας προκλητικά από τη ρύθμιση αυτή το σύνολο των εργαζομένων σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό...». Την ερχόμενη Τρίτη, οι ηγεσίες των τριών Ομοσπονδιών θα συνεδριάσουν πάλι για να καταλήξουν σε συγκεκριμένο πρόγραμμα και επιλογή των μορφών κινητοποίησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ