Πέμπτη 26 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΣΤΟΠ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Καταδίκη και από όλη την Αττική

Motion Team

Δεκάδες είναι οι μαζικοί και συνδικαλιστικοί φορείς αλλά και απλοί εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, αγρότες, εκπαιδευτικοί, ΕΒΕ κ.ά. από όλες τις περιοχές της περιφέρειας της Αττικής (Δυτική και Ανατολική) που έχουν καταγγείλει το αντικομμουνιστικό μνημόνιο της πολιτικής επιτροπής της κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης με υπογραφές, ανακοινώσεις, ψηφίσματα, αλλά και δηλώσεις.

Συγκεκριμένα στη Δυτική Αττική την ανακοίνωση καταδίκης έχουν υπογράψει ο νομάρχης Δυτικής Αττικής Α. Αρκουδάρης και οι τέσσερις αντινομάρχες, ο δήμαρχος Ελευσίνας Γ. Αμπατζόγλου και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, οι δήμαρχοι Ανω Λιοσίων Β. Χριστοφυλάκης και Ζεφυρίου Κ. Παπαχρήστος. Ομόφωνες αποφάσεις έχουν πάρει επίσης τα δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Ασπροπύργου και Μάνδρας. Ταυτόχρονα αποφάσεις καταδίκης έχουν πάρει τα Εργατικά Κέντρα Ελευσίνας και Μεγάρων, τα σωματεία εργαζομένων στους δήμους του Θριασίου και Ανω Λιοσίων - Καματερού - Φυλής - Πετρούπολης, της ΠΥΡΚΑΛ Ελευσίνας, της «Χαλυβουργικής», των Ναυπηγείων, του «Θριάσιου» Νοσοκομείου, η Α' ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής, τα σωματεία συνταξιούχων ΙΚΑ Ελευσίνας και Ασπροπύργου, η Επιτροπή Ειρήνης Ελευσίνας και ο Σύλλογος Γυναικών Ασπροπύργου.

Στην Ανατολική Αττική ανακοίνωση έχουν υπογράψει ο νομάρχης Ανατολικής Αττική Λ. Κουρής, οι δήμαρχοι Μενιδίου Σ. Στριφτός, Λαυρίου Δ. Λουκάς, Γλυκών Νερών Λ. Κασαγιάννης, Παλήνης Μ. Γκοτσόπουλος, Βαρνάβα Γ. Κόλλιας, Πολυδενδρίου Α. Σαρκίρης, Καπανδριτίου Ε. Κελίδα. Οι πρώην δήμαρχοι Λαυρίου Κ. Πόγκας και Γ. Παρασκευής, Ανω Λιοσίων Σ. Πανάγος, Μενιδίου Τ. Μουστακάτος και Δ. Παπανίκας και πολλοί ακόμα αντινομάρχες, αντιδήμαρχοι, νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις περιοχές.

Ανακοινώσεις ψηφίσματα έχουν εκδώσει επίσης το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου, ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Λαυρίου, το Συνδικάτο Οικοδόμων Λαυρίου, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ανατολικής Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ», η Ε' ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής, η Επιτροπή Ειρήνης Μεσογείων, τα παραρτήματα του Συνδικάτου Οικοδόμων Κορωπίου, Μενιδίου και Ανω Λιοσίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ