Πέμπτη 26 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο λαός να βάλει ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ την πολιτική τους

ΚΚΕ: Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα δεν κινδυνεύουν από μια φυσιολογική κακοκαιρία, αλλά από τις συνέπειες της πολιτικής των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων

Εντάθηκαν χτες τα προβλήματα από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει ολόκληρη τη χώρα. Σημαντικές ελλείψεις σε υποδομές. Κλείσιμο εκατοντάδων δρόμων. Προβλήματα ηλεκτροδότησης. Εκατοντάδες χωριά αποκλεισμένα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ευκαιρία να κάνουν κατάχρηση των - έτσι κι αλλιώς - κερδοσκοπικών τους διαθέσεων βρήκαν οι εταιρίες καυσίμων, που με την ανοχή της κυβέρνησης και της πολιτικής της κλέβουν εν ψυχρώ το λαϊκό εισόδημα και πωλούν το πετρέλαιο με αυξημένες τιμές που φτάνουν ακόμα και τα 0,7 ευρώ το λίτρο!

Ολα αυτά και άλλα τόσα προβλήματα φέρνουν στην επιφάνεια για μια ακόμα φορά τις ευθύνες όσων κυβέρνησαν τα προηγούμενα χρόνια έως σήμερα, είτε ανήκουν στη ΝΔ είτε στο ΠΑΣΟΚ. «Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα δεν κινδυνεύουν από μια φυσιολογική κακοκαιρία, αλλά από τις συνέπειες της πολιτικής που υπηρετεί την εμπορευματοποίηση των κοινωνικών αγαθών και την απελευθέρωση της δράσης του κεφαλαίου. Από την έλλειψη επαρκών υποδομών για την προστασία της ζωής και της ασφάλειας», τονίζει σε σχετική ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.


ΣΕΛ.  4 και 16   -   17

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ