Τετάρτη 21 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ερωτηματικά για το θάνατο του γιατρού

Τεράστια ερωτηματικά παραμένουν για τις συνθήκες θανάτου του διευθυντή της μαιευτικής και γυναικολογικής κλινικής του Θριάσιου Νοσοκομείου Ελευσίνας Παρασκευά Ελευθεριάδη, ενώ η οικογένειά του αφήνει ακόμη και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Στο μεταξύ ο Δ. Γρίβας , δικηγόρος της οικογένειας του Π. Ελευθεριάδη, μαζί με τη σύζυγο του γιατρού επισκέφτηκαν χτες τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ι. Σακελλάκο, προκειμένου να δώσουν στοιχεία για το θάνατο του μαιευτήρα. Επίσης, πιστεύουν ότι δεν είναι μια απλή αυτοκτονία, όπως παρουσιάστηκε στην αρχή.

Μια σειρά από ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου διατυπώνει και ο δικηγόρος της οικογένειας της Κλημεντίνης Μακρή, της ασθενούς που πέθανε μετά τον τοκετό στην κλινική που διηύθυνε ο Π. Ελευθεριάδης.

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί, το ΔΣ του Θριάσιου Νοσοκομείου Ελευσίνας με χτεσινή ανακοίνωσή του καλεί τις αρχές εφόσον κρίνουν απαραίτητο με τα στοιχεία που διαθέτουν να παρέμβουν για περαιτέρω διευκρίνιση, «προκειμένου να εξαλειφθεί κάθε σκιά αμφιβολίας». Επίσης, το ΔΣ του νοσοκομείου αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ