Τρίτη 28 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Συγκεντρώσεις οργανώσεων του ΚΚΕ

-- Σήμερα Τρίτη στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Νίκαιας, η Κομματική Οργάνωση Κοκκινιάς του ΚΚΕ διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Οι νέες αντιδραστικές αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

--Αύριο Τετάρτη στις 7μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 2 - έναντι σταθμού ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας), οι ΚΟ Ν. Ιωνίας της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση -συζήτηση με θέμα: «Το πλαίσιο συσπείρωσης και συνεργασίας του ΚΚΕ για τις Δημοτικές - Νομαρχιακές εκλογές του 2006». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αύριο Τετάρτη, στις 7μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού (στην παλιά αμερικάνικη βάση) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση της ΚΟ Ελληνικού του ΚΚΕ με θέμα τις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές. Ομιλητής θα είναι ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθηνών - Πειραιώς Γιώργος Μαυρίκος.

-- Την Πέμπτη 2/3, στις 7μ.μ., στο Δημαρχείο Καλλιθέας η ΚΟ Καλλιθέας του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση με θέμα: «Τα προβλήματα της Υγείας του λαού». Ομιλητές: Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης Αθηνών - Πειραιώς, Βασίλης Δημόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας και Χάρης Χουρδάκης, μέλος του Τμήματος Υγείας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ