Τρίτη 28 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Συνεργασία σε μαζικό κίνημα αντίστασης

«Επιδιώκουμε και φιλοδοξούμε η συνεργασία αυτή να αποτελέσει τη βάση της συσπείρωσης, της συμπόρευσης πλατιών λαϊκών στρωμάτων». Με τα λόγια αυτά χαιρέτισε τη χτεσινή συγκέντρωση εκ μέρους του ΚΚΕ ο Σήφης Κωτσαντής, μέλος της ΚΕ. Και συνέχισε: «Καλούμε τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους, την εργαζόμενη διανόηση, να αξιοποιήσει τις Νομαρχιακές και Δημοτικές εκλογές για να καταδικάσει την πολιτική των κομμάτων που υλοποιούν την αντιλαϊκή πολιτική». Και κατέληξε σημειώνοντας ότι «το ΚΚΕ, τα μέλη και οι οπαδοί του στρατευόμαστε σε αυτή την κοινή μάχη. Ολοι μαζί, μπορούμε να αναδείξουμε τη συνεργασία σε μαζικό κίνημα αντίστασης, αντεπίθεσης για τα λαϊκά συμφέροντα».

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ, η Βίκυ Αράπη, πρώην βουλευτής, σημείωσε: «Το ΔΗΚΚΙ, δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με το ΚΚΕ. Εχουμε ξεκινήσει προ τετραετίας αυτή τη συνεργασία όπου διαπιστώσαμε ότι πήγαμε καλά. Γι' αυτό, αυτή τη φορά συμμετέχουμε - με τη Συμπαράταξη για την Αθήνα - και τη Δημοτική Κοινωνική Κίνηση, ενωμένοι όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα.. Και κατέληξε, θυμίζοντας τα λόγια του Μακρυγιάννη ότι «για μας εδώ, υπάρχει το "εμείς" και όχι το "εγώ". Είναι το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση και η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών».

Στη συγκέντρωση χαιρέτισαν επίσης, ο Θανάσης Κωνσταντινίδης από το ΠΑΜΕ εργαζομένων Αθήνας, ο Φοίβος Τσέκερης γενικός γραμματέας της ΠΕΑΕΑ, ο Δημήτρης Τριανταφύλλου από την Επιτροπή του λόφου της Αλεπότρυπας, ο Γιάννης Αργυροκαστρίτης από την Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ