Τρίτη 28 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Συμπαρατασσόμαστε και παλεύουμε μαζί με το λαό

«Η κυβέρνηση προωθεί και διαμορφώνει τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση ως μια αυτοδιοίκηση - επιχείρηση που θα πουλά κάθε υπηρεσία και έργο. Μπροστά σε αυτή την κατάσταση η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" είναι αποτέλεσμα της συμπαράταξης της ΝΑΣ, της Δημοκρατικής Κοινωνικής Κίνησης - ΔΗΚΚΙ και της Αριστερής Ανανέωσης, που ανέπτυξαν κοινή δράση τα προηγούμενα χρόνια, δεσμεύεται να παλέψει μαζί με το λαό για μια άλλη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση».

Τα παραπάνω τόνισε κατά τη διάρκεια της χτεσινής συγκέντρωσης ο Ηλίας Νικολόπουλος, υποψήφιος νομάρχης Αθήνας με τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία».

«Θα αγωνιστεί - συνέχισε ο υποψήφιος νομάρχης - για μια Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση που θα διαμορφώσει και θα εφαρμόσει φιλολαϊκές τοπικές δημόσιες πολιτικές. Σε θέματα απασχόλησης και εξασφάλισης των δοκιμαζόμενων εργασιακών δικαιωμάτων. Για την προστασία του περιβάλλοντος. Την ποιότητα ζωής, τη δημόσια και δωρεάν παιδεία και υγεία και κοινωνική πρόνοια που αποβάλλουν σταδιακά το δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα τους. Για τον πολιτισμό και την πολιτική προστασία με την οργάνωση σχεδίων αντιμετώπισης φυσικών και τεχνολογικών καταστροφών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ