Τρίτη 28 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΜΑΡΙΑ ΖΕΥΓΩΛΗ
Από κοινού στη μάχη

«Η Κομμουνιστική Ανανέωση θα δώσει από κοινού με τις άλλες δυνάμεις και τους συντρόφους τη μάχη για να βγει η "Συμπαράταξη" από αυτές τις εκλογές πιο δυνατή και πιο αποτελεσματική», τόνισε μιλώντας στην εκδήλωση η Μαρία Ζευγώλη εκ μέρους της «Κομμουνιστικής Ανανέωσης».

Και συνέχισε: «Για να μπορέσουμε με καλύτερους όρους να εκφράσουμε τις αντιστάσεις που αρχίζουν να αναπτύσσονται και να πυκνώνουν. Για να δώσουμε προοπτική και διέξοδο σ' αυτές τις αντιστάσεις, ώστε να συγκροτηθούν σε ένα δημοτικό, διεκδικητικό κίνημα που, συνδεόμενο με τα άλλα κινήματα και κυρίως με το εργατικό, θα μπορέσει να ανατρέψει πολιτικές, να καταγάγει επιμέρους νίκες, να ξαναδώσει στους εργαζόμενους την πεποίθηση ότι μπορούν να διεκδικήσουν και την πόλη τους και τη ζωή τους, ότι μπορούν τελικά να θέσουν και το ζήτημα της εξουσίας».

Η Μ. Ζευγώλη σε άλλο σημείο της ομιλίας της επισήμανε: «Η "Συμπαράταξη" με τις αρχές της και τον τρόπο συγκρότησης και λειτουργίας της αποτελεί για την Κομμουνιστική Ανανέωση ένα πρότυπο μετωπικό σχήμα. Ενα μετωπικό σχήμα που όχι μόνο έχει απορρίψει τη λογική της καθ' οιονδήποτε τρόπο διαχείρισης του συστήματος, αλλά και που λειτουργεί δημοκρατικά στη βάση της ομοφωνίας, ενώ οι διαφωνίες των συνιστωσών σε επιμέρους ζητήματα μπορούν ελεύθερα να εκφράζονται».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ