Κυριακή 5 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πλατιά σύσκεψη την Τρίτη

Από μεθαύριο Τρίτη οι ταξικές δυνάμεις ανεβάζουν ρυθμούς στη μάχη για την προετοιμασία της πανελλαδικής 24ωρης απεργίας στις 15 Μάρτη. Στα πλαίσια αυτά και για την καλύτερη προετοιμασία της πανεργατικής κινητοποίησης η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ διοργανώνει σύσκεψη συνδικάτων και συνδικαλιστών στην Αθήνα. Η σύσκεψη γίνεται την ίδια μέρα 7 Μάρτη στις 5.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος, 2ος όροφος).

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται ένα μεγάλο πρόγραμμα περιοδειών στους χώρους δουλιάς σε όλη την Ελλάδα. Για να δοθεί στις 15 Μάρτη αποφασιστική απάντηση στην αντεργατική πολιτική. Για να κόψουμε την προκλητική φόρα στον ΣΕΒ και στους τραπεζίτες. Για να διεκδικήσουμε πλήρη και σταθερή εργασία, 1.300 βασικό μισθό, για να υπερασπιστούμε τις συλλογικές συμβάσεις, για να διαδηλώσουμε ενάντια στον ιμπεριαλισμό και να απαιτήσουμε να φύγουν οι δυνάμεις κατοχής από το Ιράκ.

Η πανεργατική συγκέντρωση στην Αθήνα ορίστηκε στο Σύνταγμα στις 11 το πρωί, από όπου και θα ακολουθήσει πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία. Στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση θα γίνει στις 10 το πρωί στο Αγαλμα Βενιζέλου και στον Πειραιά την ίδια ώρα στην πλατεία Λουδοβίκου (ηλεκτρικός σταθμός).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ