Τετάρτη 22 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Συγκεντρώσεις

Σήμερα, Τετάρτη 22/3, 7 μ.μ., ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, Δημαρχείο Ηλιούπολης, συγκέντρωση της «Δημοκρατικής Ενότητας Ηλιούπολης» με θέμα τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Ομιλητής: Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σήμερα, Τετάρτη 22/3, 7 μ.μ., ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, Πολιτιστικό Κέντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου». Συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Νέου Ηρακλείου της ΚΟΑ του ΚΚΕ, με θέμα τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Ομιλητής: Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος πρόεδρος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθήνας - Πειραιά.

Αύριο, Πέμπτη 23/3, 7.30 μ.μ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, Πνευματικό Κέντρο Μεταμόρφωσης, συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Μεταμόρφωσης της ΚΟΑ του ΚΚΕ, με θέμα τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Ομιλητής: Παναγιώτης Ηλιόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

  • Η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «REX», στην Καλαμάτα, σήμερα, Τετάρτη 22 Μάρτη, στις 8 μ.μ., το πολιτικό πλαίσιο για τις τοπικές εκλογές καθώς και τους επικεφαλής των αγωνιστικών συνδυασμών συνεργασίας που θα στηρίξει το Κόμμα στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας, στο Δήμο Καλαμάτας, στο Δήμο Πεταλιδίου.
  • Κοινή εκδήλωση διοργανώνουν αύριο Πέμπτη, στα Τρίκαλα, η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» και η «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία». Στην εκδήλωση, που θα γίνει στις 7 μ.μ., στο «Φρούριο», θα μιλήσουν ο Ευθύμιος Ζιανός, υποψήφιος νομάρχης Τρικάλων και ο Γιώργος Καΐκης, υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Τρικκαίων.
  • Τους βασικούς άξονες που θα ακολουθήσει το ΚΚΕ στις προσεχείς δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, θα παρουσιάσει η ΝΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ σε εκδήλωση που οργανώνει αύριο Πέμπτη 23 Μάρτη στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Στην εκδήλωση επίσης θα γίνει η παρουσίαση των επικεφαλής των ψηφοδελτίων συνεργασίας που προτείνει το ΚΚΕ για τη Νομαρχία και για το Δήμο Ρεθύμνης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ