Παρασκευή 7 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα συναινετικά...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ γενικώς και εντόνως η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ αυτές τις μέρες, με αφορμή τα χυδαία συνθήματα της ΔΑΠ και μια κακόγουστη αφίσα της ΠΑΣΠ, όμως, τα πράγματα αλλάζουν ριζικά, όταν πρόκειται για το συνέδριο του «Εκόνομιστ» και, ιδιαιτέρως, όταν καλούνται να μιλήσουν για την πορεία του τόπου, μπροστά σε ακροατήριο εγχώριων και ξένων κεφαλαιοκρατών.

Εκεί, μάλλον, δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο μια και στον κόσμο θέλουν να δώσουν δείγματα «διαφωνίας» και κάπου αλλού διαπιστευτήρια συναίνεσης σε αντιλαϊκές επιλογές.

Για παράδειγμα, τις τρεις τελευταίες ημέρες στο προαναφερόμενο συνέδριο, είχαμε ολοζώντανη τη συναίνεσή τους στο ασφαλιστικό! Αυτό για το οποίο στις άλλες δημόσιες δηλώσεις τους υποτίθεται πως διαφωνούν.

Ο μεν Γ. Παπανδρέου ζήτησε «προσαρμογή» του συστήματος σε διαδικασίες κινητικότητας των εργαζομένων, δηλαδή διάλυση και τον Γ. Αλογοσκούφη να δηλώνει ότι βιάζεται να εφαρμόσει τέτοιου είδους κατευθύνσεις.

Εν ολίγοις, μας το λένε και οι δύο ευθέως: Η επόμενη κυβέρνηση, όποια κι αν είναι, θα γκρεμίσει την κοινωνική ασφάλιση!

Τους πιστεύουμε, αλλά μόνον σε ό,τι αφορά στις προθέσεις και τα σχέδιά τους. Οσον αφορά τον χρόνο υλοποίησης επιφυλασσόμαστε. Βλέπετε, τα καλοκαίρια και τα θερινά τμήματα της Βουλής για τέτοιες «βρωμοδουλιές» χρησιμοποιούνται.

ΠΕΤΑΕΙ ...ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ...αεροπλάνο της ΣΙΑ! Στα σίγουρα πετάει και πάνω από την Κροατία και πάνω από την Αλβανία και πάνω από την Ελλάδα και προφανώς προσγειώνεται όπου θέλει. Κι ας μην παραδέχεται τίποτε η ελληνική κυβέρνηση, σε αντίθεση με άλλες βαλκανικές κυβερνήσεις.

Αλλα, τι να πιστέψεις από αυτούς που έκαναν 5.000 συλλήψεις Πακιστανών στην Ελλάδα για λογαριασμό των Βρετανών και στην αρχή έλεγαν ότι δεν ξέρουν τίποτε;


Γρηγοριάδης Κώστας

Ας μπουν στον κόπο να ρωτήσουν πάντως το μέσο πολίτη τι γνώμη έχει για τη δράση ξένων μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και θα καταλάβουν πόσο ...αξιόπιστοι είναι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ