Παρασκευή 7 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ! 77 ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΙΣΜΟΥ: «Για τον καλύτερο συντονισμό της δράσης, η ΓΣΕΕ πραγματοποιεί σύσκεψη των προεδρείων των Ομοσπονδιών και σωματείων των ΔΕΚΟ - τραπεζών» (δε γράφουμε πού και πότε για ευνόητους λόγους / η είδηση στην «ΑΥΓΗ»).

ΠΡΟΚΡΙΜΑ: «Ο θετικός τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε η αξιωματική αντιπολίτευση τη συμφωνία της ΓΣΕΕ με τις εργοδοτικές οργανώσεις θα μπορούσε θεωρητικά να αποτελεί πρόκριμα για μια εποικοδομητική στάση και στις ΔΕΚΟ» (το άρθρο στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

ΚΑΘΩΣ ΥΠΕΡΕΧΕΙ Η ΤΑΞΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ... «η διετής σύναψη συλλογικής σύμβασης και στις ΔΕΚΟ, έπειτα από εκείνη της ΓΣΕΕ, θα δημιουργήσει κλίμα κοινωνικής ειρήνης που θα ευνοεί τη ΝΔ» (το πρώτο θέμα στο «ΒΗΜΑ»).

ΑΣΕ, ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΙ Ο ΒΑΒΥΛΗΣ: «Σήμερα, εξάλλου, οι υποκλοπές επιστρέφουν στο προσκήνιο (...) Να το θυμηθείτε, μέχρι τις εκλογές - όποτε και όταν γίνουν - οι υποκλοπές θα εξακολουθούν να ταλανίζουν τον δημόσιο βίο» (η απειλή (;) στα «ΝΕΑ»).

ΤΡΟΜΟ ΝΑΙ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΧΙ: «Η έξοδος των αστυνόμων στους δρόμους και οι πεζές περιπολίες στις πόλεις θα αποτρέψουν παράνομες ενέργειες. Συγχρόνως θα συμβάλουν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας» (από το κύριο άρθρο στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ