Τρίτη 16 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Το «κίνημα των κινημάτων»;

«Και τώρα τα δύσκολα. Τι μέλλει γενέσθαι με το Ευρωπαϊκό Φόρουμ; (...) κατά τα ψέματα, κίνημα χωρίς σύγκρουση στους δρόμους δεν υφίσταται (...) το Φόρουμ ή θα δώσει τη θέση του σε κάτι άλλο ή θα πεθάνει C' est la vie... Κατά τ' άλλα, τις μάχες η Αριστερά ή θα τις κερδίζει ή θα τις χάνει στα πάτρια εδάφη, όπως έδειξε η Γαλλία» (η Ιουλία Σκουνάκη στην «ΑΥΓΗ»).

Ποιο τέλος;

«Πρόκειται για ένα κορυφαίο πολιτικό γεγονός, τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε ευρωπαϊκό (...) και αυτό δημιουργεί μια νέα δυναμική μετά το τέλος του κομμουνισμού και της σοσιαλδημοκρατίας» (ο Π. Κοροβέσης για το «Φόρουμ» στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Προβοκάτσια...

«Μπορεί ο εκλογικός νόμος να άλλαξε και το 42% να "βγάζει" δημάρχους από την πρώτη Κυριακή, αλλά στη Ρηγίλλης εκτιμούν ότι στους μισούς από τους 1.000 δήμους της χώρας το αποτέλεσμα θα κριθεί στο δεύτερο γύρο. Κι εκεί η βοήθεια των "κόκκινων" ψήφων θα αποδειχθεί πολύτιμη» (η Μαρίνα Μάνη στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

...εις διπλούν

«Ο εκλογικός νόμος άλλαξε και το 42% βγάζει δημάρχους από την πρώτη Κυριακή. Στη Ρηγίλλης εκτιμάνε ότι στους μισούς από τους 1.000 δήμους της χώρας η εκλογή θα κριθεί στο β' γύρο. Αυτό σημαίνει πως η βοήθεια του ΚΚΕ είναι πολύτιμη» (με καρμπόν από την «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» στην «ΕΣΠΡΕΣΣΟ»...).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ