Σάββατο 2 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΡΙΚΥΜΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ, ΡΕ, ΠΑΙΖΑΝΕ: «Βρισκόμαστε αντιμέτωποι τόσο με δίκτυα που έχει στήσει η Αλ Κάιντα όσο και με έναν κόσμο τοπικών εξτρεμιστών που εμπνέονται από την ιδεολογία της» (το σχόλιο του Γ. ΜΥΛ. στην «ΑΥΡΙΑΝΗ»).

ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΑ: «Νίκη στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας προέβλεψε ο αμερικανός πρόεδρος Μπους, συνδέοντας τις μάχες εναντίον του ισλαμικού φονταμενταλισμού με αυτές κατά των ναζί και των κομμουνιστών» (το ρεπορτάζ στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

ΤΡΟΜΑΞΕ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ: «Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης χαρακτήρισε "ανισορροπία ελευθερίας" και "ομηρία των κατοίκων της Αθήνας" την κατάσταση που επικρατεί σήμερα με τις ολιγάριθμες διαδηλώσεις» (το ρεπορτάζ στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΚΑΡΦΙ: «Να πείτε στους Ελληνες ότι τον Μάρτιο του 2007 θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ μια ειδική έκδοση του "Αλέξανδρου", διάρκειας 3 ωρών και 47 λεπτών, μας είπε ο Ολιβερ Στόουν. "Θα έχει απ' όλα μέσα. Περισσότερες μάχες, περισσότερο θέαμα, περισσότερη... ομοφυλοφιλία", πρόσθεσε ο βετεράνος σκηνοθέτης» (η δήλωση στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΚΙ ΑΝΤΙΚΑΡΦΟ: «Η Ελλάς απορρίπτει κατηγορηματικά οποιαδήποτε απόπειρα έστω και έμμεσης φαλκίδευσης ή αμφισβήτησης των εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων ή της μείωσης του ρόλου» (η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμυνας / «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ: «Η Ουάσιγκτον προσπαθεί να πείσει τα υπόλοιπα μέλη να αποφασίσουν άμεσα την επιβολή αυστηρών κυρώσεων» (κι αυτό στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

ΣΕ ΡΟΛΟ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΥ: «Νέα προσπάθεια για την κατάργηση της βίζας εισόδου στις ΗΠΑ θα επιχειρήσει η Ντόρα Μπακογιάννη» (η πρόβλεψη στον «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ