Σάββατο 2 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συζητούν την ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ κυβέρνηση - ΠΑΣΟΚ - βιομήχανοι

Αιτήματα των βιομηχάνων και μεγαλεμπόρων είναι τζάμπα εργάτες μέσω μαθητειών, καθώς και μέτρα περιορισμού των διαδηλώσεων σε όλη τη χώρα...

Την αντεργατική ατζέντα τους ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, συμπληρώνουν κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ στις συναντήσεις τους με τους «κοινωνικούς εταίρους» που συνεχίστηκαν και χτες. Στο αίτημα των βιομηχάνων της Βόρειας Ελλάδας για τζάμπα εργάτες μέσω της επέκτασης των μαθητειών, προστέθηκε και η πρόταση των μεγαλεμπόρων να υπάρξουν μέτρα περιορισμού των διαδηλώσεων σε όλη τη χώρα! Ενώ η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ επιχείρησε, στη συνάντηση με τον Γ. Παπανδρέου, να καθαγιάσει την αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ.

Η κυβέρνηση στη ΔΕΘ θα μας πει πως όλα πάνε καλά και το ΠΑΣΟΚ ότι η πράσινη λιτότητα είναι καλύτερη από την μπλε λιτότητα, τόνισε ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά με τη ΝΑΣ, σε χτεσινή του περιοδεία στο εργοτάξιο της «Αττικό Μετρό» στον Ελαιώνα, καλώντας τους εργαζόμενους να καταδικάσουν την πολιτική του δικομματισμού σε όλα τα μέτωπα.


ΣΕΛ.  9   -   10

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ