Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ - ΠΑΣΥ - ΣΕΑ ΕΒΕ
Αντίστροφη μέτρηση για τη λαϊκή κινητοποίηση

Αύριο η παρουσίαση του διεκδικητικού πλαισίου του ΠΑΜΕ. Το Σάββατο το συλλαλητήριο

Ενάντια στη νέα φιέστα που στήνεται στα εγκαίνια της ΔΕΘ για να εξωραϊστεί η αντιλαϊκή πολιτική, ο λαός της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του και αγωνιστικά να αναμετρηθεί με τους εκφραστές της. Εργάτες, αγρότες, επαγγελματίες και έμποροι, η νεολαία προετοιμάζουν τη μαζική συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ και της ΣΕΑ ΕΒΕ, το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη στις 6.30 το απόγευμα στην Πλατεία Αριστοτέλους. Οι προσυγκεντρώσεις καθορίστηκαν για τις 6 μ.μ. ως εξής: Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ μπροστά στο Δημαρχείο, οι εργαζόμενοι στο εμπόριο στην Τσιμισκή με Αριστοτέλους και οι ξενοδοχοϋπάλληλοι στη Μητροπόλεως με Αριστοτέλους.

Το πλαίσιο στόχων του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, που απαντά στις ανάγκες της εργατικής λαϊκής οικογένειας, αλλά και ο προγραμματισμός δράσης για το επόμενο διάστημα, θα παρουσιαστούν αύριο Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσει το ΠΑΜΕ στις 2 το μεσημέρι στον 7ο όροφο του ΕΚΘ. Καθημερινά συνεχίζονται και οι περιοδείες σε χώρους δουλιάς και οι κλαδικές συσκέψεις. Χτες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη που διοργάνωσε η κλαδική επιτροπή ΠΑΜΕ ΟΤΑ Θεσσαλονίκης με μαζική συμμετοχή εργαζομένων.

Στο πλευρό του συνεπούς ταξικού κινήματος θα διαδηλώσει και το φιλειρηνικό κίνημα. Η ΕΔΥΕΘ καλεί το λαό να ενώσει τη φωνή του και να απαιτήσει τη δίχως όρους αποχώρηση όλων των στρατευμάτων κατοχής από το Λίβανο και την Παλαιστίνη, σεβασμό στο δικαίωμα κάθε λαού στην αυτοδιάθεση, στην εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία. Καμία συμμετοχή της χώρας μας στην κατοχική δύναμη στο Λίβανο.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Σύσκεψη προετοιμασίας της λαϊκής κινητοποίησης (2006-08-29 00:00:00.0)
Κορυφαίος σταθμός οι κινητοποιήσεις στη ΔΕΘ (2006-08-25 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ