Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Ξεπούλημα με «αριστερή» διαφάνεια

«Μαζικές αποκρατικοποιήσεις και πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων σχεδιάζει η ιταλική κυβέρνηση (...) πρώτος υποψήφιος είναι τα ιταλικά ταχυδρομεία (...) παράλληλα η ιταλική κυβέρνηση εξετάζει την αποκρατικοποίηση εταιρίας κατασκευής πλοίων, αλλά και του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας (...) σύμφωνα με τον ιταλό πρωθυπουργό η κυβέρνησή του δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις ιδιωτικοποιήσεις και θα συνεργαστεί με εταιρίες διαχείρισης ακινήτων, προκειμένου οι πωλήσεις να γίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» (το ρεπορτάζ στα ΝΕΑ).

Στρατός κατοχής επίσης με «αριστερό» προφίλ

«Προβλέψεις της απόφασης, έστω και με πολλές δόλιες ασάφειες, και σύνθεση στρατιωτικής δύναμης δε δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό ιμπεριαλιστικά στρατεύματα κατοχής κατά κανέναν τρόπο (...) αυτά και άλλα δεν μπορεί να τα θέσει η αριστερά με γραμμή που υποστηρίζει ότι έχουμε εκεί στρατεύματα κατοχής. Που, εν τέλει, δε βλέπει ότι κάπου νικήσαμε» (ο Παύλος Κλαυδιανός στην ΑΥΓΗ).

Οχι άλλοι «κοψοχέρηδες»...

«Οι εφτά στους 10 πολίτες δηλώνουν δυσαρεστημένοι. Οι οχτώ στους 10 πιστεύουν ότι το οικογενειακό εισόδημα ή θα χειροτερέψει ή θα μείνει το ίδιο» (από το γκάλοπ της GPO/ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Μια απλή είσπραξη ήτανε...

«Η κινηματογραφικού τύπου ληστεία της Αγροτικής Τράπεζας στην Κρήτη, με μπουλντόζες κι αποκλεισμούς δρόμων, αποδεικνύει ότι η εγκληματικότητα στη χώρα μπαίνει σε μια νέα φάση. Αποκτά οργάνωση και πρωτόγνωρες για την Ελλάδα δυνατότητες, τέτοιες που φέρνει τις διωκτικές αρχές ενώπιον νέων καθηκόντων» (το κύριο άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ