Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ

...ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΧΟΡΤΑΤΟΣ: «Σε καμιά κοινωνία δεν είναι όλοι άγγελοι. Παντού υπάρχουν απατεώνες, εκβιαστές, δολοπλόκοι (...) το γεγονός ότι αποκαλύπτονται σκάνδαλα, και μάλιστα δημοσιοποιούνται, αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση και δουλεύει και δεν κρύβει τίποτα από τον ελληνικό λαό (...) η κάθαρση δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη» (από το κύριο άρθρο στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΠΟΤΕ ΤΑ «ΕΙΧΑΝ»; «Τα «σπάνε» ΚΚΕ και ΝΔ στον Δήμο της Καρδίτσας» (η «είδηση» στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΑΠΛΩΣ, ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ: «Για "μαξιλαράκι" της κυβερνητικής πολιτικής κατηγόρησε την πολιτική του ΚΚΕ ο κ. Αθανασάκης. Βεβαίως και ανατολικώς της Ιαπωνίας είναι η δύση. Ο άνθρωπος είναι αδιόρθωτος» (ο Στάθης Σ. στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΠΑΡΑΠΟΝΟ: «Μαξίμου και Κατεχάκη ήξεραν πως διαδηλώσεις και επεισόδια δε γινόταν να αποσοβηθούν. Το ζητούμενο ήταν να αποφευχθεί κάποια ανθρώπινη απώλεια. Με άλλα λόγια, θέλουν πάση θυσία να αποφύγουν έναν νέο Τεμπονέρα. Από εκεί και πέρα, ας καεί το σύμπαν» (ο Δ. Μητρόπουλος στα «ΝΕΑ»).

ΜΙΣΟΣ; «Πριν από πέντε χρόνια σαν σήμερα ήμασταν όλοι Αμερικανοί (...) σήμερα πέντε χρόνια αργότερα, η κατάσταση έχει ανατραπεί ολοσχερώς. Η Αμερική ανέλαβε τον ρόλο του επιτιθέμενου, η συμπάθεια και η συμπαράσταση έχουν στερέψει σε όλον τον πλανήτη, ή ακόμη χειρότερα, παραχώρησαν τη θέση τους στο μίσος (...) Με αυτήν την Αμερική κανένας πολιτισμένος άνθρωπος δεν αισθάνεται να έχει κάτι κοινό» (ο Ι. Κ. Πρετεντέρης στο «ΒΗΜΑ»).

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ... «Την πεποίθησή του ότι η αλήθεια για την υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Αλεξ θα έλθει στο φως εξέφρασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αναστάσης Παπαληγούρας (το ρεπορτάζ στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ