Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Σήμερα ψηφίζεις, αύριο πληρώνεις

«Το προεκλογικό κόστος "παγώνει" τα παρκόμετρα στον Δήμο Αθηναίων: η εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης μετατίθεται κατά πάσα πιθανότητα για μετά τις εκλογές αντί στις αρχές Οκτωβρίου, παρ' ότι ο δήμος έχει ήδη αρχίσει τις σχετικές διαφημίσεις» (το ρεπορτάζ στα ΝΕΑ).

«Τάραξε τα νερά»!

«Με μια ασυνήθιστη κίνηση για τα ελληνικά πολιτικά ήθη ο κ. Κ. Σκανδαλίδης τάραξε τα νερά του άπνοου μέχρι στιγμής προεκλογικού αγώνα για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές (!) υπέβαλε την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα, θέλοντας έτσι να στείλει μήνυμα αφοσίωσης στα αυτοδιοικητικά καθήκοντα που του επιβάλει ο ρόλος του υποψηφίου δημάρχου της πρωτεύουσας» (το ρεπορτάζ στο ΒΗΜΑ).

Με συνταγή Φώφης

«Ο Κ. Σκανδαλίδης γνωρίζει ότι η συμβουλή των επικοινωνιολόγων προς τον αντίπαλό του ήταν να αποφύγει με κάθε τρόπο την αντιπαράθεση. Οτι του έχουν προτείνει μέχρι τις εκλογές να κάνει μόνο συναντήσεις με φορείς και τίποτε άλλο που θα μπορούσε να τον φθείρει. Ετσι, του έλεγαν, δε θα διακινδύνευε να χάσει το προβάδισμα που έχει» (το παραπολιτικό στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ