Σάββατο 16 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΗΣΥΧΑ, ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΑΓΡΥΠΝΟΥΝ

ΑΫΠΝΟΙ! «Ανοίγουν τώρα μετά την κατακραυγή όλοι οι φάκελοι των καρτέλ προκαλώντας ρίγη ανησυχίας στο κυβερνητικό στρατόπεδο» (η εκτίμηση στο «ΒΗΜΑ»).

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ: «Να λοιπόν που η ακρίβεια δεν ήταν αποκύημα της φαντασίας των δημοσιογράφων (...) και να που η αγορά (...) όχι μόνο δε λειτουργούσε, αλλά είχε μετατραπεί σε έναν μηχανισμό διόγκωσης των κερδών του καρτέλ του γάλακτος» (το κύριο άρθρο στα «ΝΕΑ»).

ΠΙΟ ΛΙΓΟΙ, ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΔΗ: «Το καρτέλ του γάλακτος εντοπίστηκε και θα υποστεί αργά ή γρήγορα την τιμωρία που του αξίζει. Επί των ημερών της σημερινής κυβέρνησης άλλωστε δεν επεβλήθη το υψηλό πρόστιμο στις μεγάλες αλυσίδες των σούπερ μάρκετ, που διευκόλυνε την εμφάνιση άλλων αλυσίδων, που τόνωσαν τον ανταγωνισμό και τώρα με την είσοδο στην αγορά και ξένων αλυσίδων έχει γίνει καθεστώς επ' ωφελεία του καταναλωτή» (ο Ν. Νικολάου στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

«ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΣΟΚ»: «Από τη στιγμή που η κυβέρνηση δε δείχνει κανένα έλεος απέναντι σε όσους κατά καιρούς ενεπλάκησαν σε μείζονες υποθέσεις διαφθοράς για το μόνο που ελέγχεται είναι το πώς θα αλλάξει τα μυαλά ορισμένων μεσαίων στελεχών της που θέλησαν να γίνουν ΠΑΣΟΚ» (ο Μ. Κοττάκης στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΑΛΛΟΝ ΜΑΝΩΛΙΟ: «Αυτή η πλήρως αναξιόπιστη Επιτροπή Ανταγωνισμού πρέπει εδώ και τώρα να διαλυθεί. Στη θέση της να ιδρυθεί μια νέα με αξιόπιστα πρόσωπα» (από το κύριο άρθρο στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΥΡΟΣ: «Η κυβέρνηση πρέπει να δράσει πολιτικά το ταχύτερο δυνατόν, ώστε να ενισχύσει το τρωθέν κύρος της Επιτροπής» (από το κύριο άρθρο στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

ΤΩΡΑ ΨΩΜΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ: «Το ευρωπαϊκό δικαστήριο άνοιξε χτες το δρόμο για την ελεύθερη πώληση έτοιμου ψημένου ψωμιού από τα καταστήματα τροφίμων και τα σούπερ μάρκετ (...) η απελευθέρωση (...) θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην κατάρτιση των μεσοπρόθεσμων επενδυτικών σχεδίων της αρτοβιομηχανίας και των καταστημάτων τροφίμων» (η είδηση στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ