Τετάρτη 3 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προφυλακίστηκε ο παιδοκτόνος

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε χτες ο Αιγύπτιος Αμπντέλ Λατίφ Χασάν,που κατηγορείται ότι σκότωσε το νεογέννητο γιο του, ένα μωρό μόλις 13 μηνών. Ο παιδοκτόνος προφυλακίστηκε, αμέσως μετά την απολογία του το μεσημέρι στον 3ο τακτικό ανακριτή Πειραιά Ι. Λεντιδάκη.Αντίθετα, ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η Ελληνίδα σύζυγός του, Σοφία Παπακαλοδούκα,η οποία κατηγορείται για συνέργεια στο αποτρόπαιο έγκλημα. Να σημειώσουμε ότι το βρέφος μετέφεραν νεκρό την περασμένη Τετάρτη στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγλαϊα Κυριακού", οι ίδιοι οι γονείς του, υποστηρίζοντας ότι το παιδί, που αντιμετώπιζε από τη γέννησή του προβλήματα στη διατροφή, πνίγηκε ενώ το τάιζαν με γάλα, νωρίτερα εκείνο το πρωί, στο σπίτι τους, στη Λ. Ειρήνης 185, στο Πέραμα.

Οπως αποκαλύφθηκε τελικά, το βρέφος είχε εγκεφαλική αιμορραγία, που προκλήθηκε από τραυματισμό, πιθανόν πτώση, ενώ έφερε πολλαπλούς μώλωπες στο κεφάλι και το σώμα, καθώς και ίχνη εκχυμώσεων. Εμφανή στο κορμί του ήταν και παλαιότερα ίχνη εγκαυμάτων από τσιγάρο.

Η Σ. Παπακαλοδούκα είναι υποχρεωμένη να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της, ενώ της έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα. Το ζευγάρι έχει έναν ακόμα γιο, ηλικίας 2,5 ετών. Συγγενείς της συζύγου, πάντως, υποστηρίζουν ότι ο πατέρας ήθελε να ξεφορτωθεί το δεύτερο παιδί του, γιατί ήταν ...προβληματικό, καθώς αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ