Τετάρτη 17 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Η ΑΕ Περιστερίου πραγματοποιεί παρουσίαση - συζήτηση του "Δοκιμίου της Ιστορίας του ΚΚΕ (Α τόμος, 1918 - 1949) " σήμερα στις 7 μ.μ. στο "Θεατράκι της Ξυλοτεχνίας". Στο χώρο θα διατίθεται το Δοκίμιο σε ειδική τιμή.
  • Η Επιτροπή Στήριξης του ΚΚΕ, Αιτωλοακαρνάνων, πραγματοποιεί συγκέντρωση σήμερα στις 5.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη).
  • Ο Γιάννης Κατσαρός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, πραγματοποιεί αύριο Πέμπτη στις 10 π.μ. επίσκεψη στις κοινότητες του Στρυμονικού Κόλπου.
  • Η ΚΟ Κοζάνης πραγματοποιεί το χρονιάτικο χορό της, προς τιμήν των 77 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, την Παρασκευή 19 - 1 - 96 στο οικογενειακό κέντρο ΧΑΝΤΡΕΣ στον Κρόκο Κοζάνης. Θα παρευρεθεί και θα χαιρετίσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟ Λαυρίου, προς τιμήν των 77 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ και τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη μεγάλη απεργία του 1896 στο Λαύριο, πραγματοποιεί συνεστίαση την Παρασκευή 19 - 1 - 96 στις 8.30 μ.μ. στην ταβέρνα ΣΦΥΡΛΑΣ, στην Καμάριζα.
  • Ο Γιάννης Κατσαρός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος την Παρασκευή 19 - 1 - 96 στις 6 μ.μ. θα παρευρεθεί σε σύσκεψη της ΚΟΒ Αγγελοχωρίου.

Ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, πραγματοποιεί τριήμερη περιοδεία στους Νομούς Γρεβενών και Κοζάνης. Το πρόγραμμα της περιοδείας είναι το ακόλουθο:

- Την Παρασκευή 19 - 1 - 96 το βράδυ, θα παρευρεθεί και θα χαιρετίσει στη συνεστίαση που διοργανώνει η ΚΟ Κοζάνης στο οικογενειακό κέντρο ΧΑΝΤΡΕΣ, στον Κρόκο Κοζάνης.

- Το Σάββατο 20 - 1 - 96 στις 11 π.μ. θα παρευρεθεί σε σύσκεψη στελεχών του ΚΚΕ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στα γραφεία της ΚΟ Κοζάνης. Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα Γρεβενά με στελέχη της ΤΑ.

- Την Κυριακή 21 - 1 - 96 στις 11 π.μ. θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στα Γρεβενά και στις 5 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο της Αιανής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ