Σάββατο 27 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οχι στις συλλήβδην διώξεις

"Είμαστε σύμφωνοι να ελεγχθούν επιστημονικά και διοικητικά οι επίορκοι και οι πολυσυνταγογράφοι χωρίς λόγο γιατροί, όχι όμως να διώκονται συλλήβδην όλοι οι γιατροί και μάλιστα πολλοί που μοχθούν να μας συμπαρασταθούν στον πόνο μας".

Τα παραπάνω επισημαίνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα κατοίκων απ' τα Καμίνια, Απόλλωνα, Σούδα, Ρέντη και Παλιά Κοκκινιά, με αφορμή την απόφαση του διοικητή του ΙΚΑ Γρ. Σολωμού να αφαιρέσει τα συνταγολόγια, όπως καταγγέλλουν, από παθολόγους γιατρούς του υποκαταστήματος Καμινίων, Ρέντη και Παλιάς Κοκκινιάς. Η Επιτροπή χαρακτηρίζει την ενέργεια "ακατανόητη και φασιστικής έμπνευσης" και περιγράφει τις συνθήκες που επικρατούν στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ στην περιοχή. Στα Καμίνια μια καθαρίστρια καθαρίζει για ένα τριώροφο κτίριο, οι παθολόγοι εξετάζουν στο ωράριό τους 50-60 ασθενείς, ενώ λείπει εδώ και τέσσερα χρόνια ωτορινολαρυγγολόγος.

Η Επιτροπή δηλώνει ότι αν δεν ανακληθεί η απόφαση και δε βελτιωθεί η περίθαλψη, οι κάτοικοι θα προχωρήσουν σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ