Σάββατο 27 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Δείγμα γραφής" της "νέας" κυβέρνησης

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

Η ανακοίνωση από τον υπ. Εθνικής Οικονομίας, Γ. Παπαντωνίου, της απόφασης να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ιδιωτικοποίησης του ΟΤΕ με την εισαγωγή αριθμού μετοχών του στο Χρηματιστήριο, δίνουν το "δείγμα γραφής" της πολιτικής και αυτής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ υπό τον Κ. Σημίτη.

Το ΚΚΕ, όπως είναι γνωστό, είναι κατηγορηματικά αντίθετο σε κάθε απόφαση που παραδίνει βασικές δημόσιες επιχειρήσεις αλλά και άλλες σημαντικές παραγωγικές μονάδες στα χέρια του πολυεθνικού κεφαλαίου, αφαιρώντας με αυτό τον τρόπο βασικούς μοχλούς άσκησης οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής και οδηγώντας την οικονομία της χώρας στην ακόμα μεγαλύτερη παραγωγική της υποβάθμιση.

Αποτελεί και μια έμπρακτη απάντηση επίσης, σε όλους όσοι προσπαθούν αυτές τις μέρες να πείσουν τους εργαζόμενους και τον ελληνικό λαό περί "νέας εποχής", "νέας σελίδας" στην πολιτική της χώρας, προσπαθώντας να αποσπάσουν τη δέσμευση μιας περιόδου χάριτος και ανοχής.

Ματαιοπονούν. Καμιά περίοδο ανοχής και χάριτος δεν μπορεί να υπάρξει απέναντι σ' αυτή την εγκληματική αντιλαϊκή πολιτική που καλείται να υλοποιήσει και η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, εφαρμόζοντας με κάθε τρόπο τους όρους του "Προγράμματος Σύγκλισης".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ