Σάββατο 10 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λεφτά ενόψει;

ΕΞΙ τρισεκατομμύρια, λέει, θα φέρει ο Σαντέρ στην Ελλάδα, για "έργα υποδομής". Φανταστείτε ...πόσα θα έχουν φάει μέχρι στιγμής από την Ελλάδα, για να δηλώνουν τόσο γενναιόδωροι.

***

Οπως και να 'χουν τα πράγματα, το νόημα δεν αλλάζει. Απάνω τους κύριοι Τρωκτικοί! Να μη μείνει ούτε δίφραγκο, εμπρός αδέρφια! Πολύ καλή σας όρεξη...

***

Μια φορά, ο Τσοβόλας χτες δήλωσε πως αυτά τα λεφτά είναι αντάλλαγμα για τα όσα προωθούνται στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Υπερβολές. Σιγά μην την πληρώνουν κιόλας αυτή την κυβέρνηση ...για να κάνει τη δουλιά τους.

***

Αν έχει ένα προσόν και παραμένει στην εξουσία, είναι γιατί ποτέ δε λέει "όχι", λέει συχνά "ευχαριστώ", είναι "εφευρετική" (π.χ., στο να σκάει λάστιχα) και αρκούντως οικονομική.

***

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ η διαδικασία, με τις φήμες για ελεύθερη εισαγωγή στα ΤΕΙ, που διαψεύστηκε μετά και στη συνέχεια πιθανότατα θα ξαναέλθει στην επικαιρότητα για να διαψευστεί; Μα ...επικοινωνιακή πολιτική, πιστεύουμε!

***

ΔΕ ΝΙΩΘΕΤΕ όλοι λίγο πιο ήσυχοι τώρα, που δήλωσε ο Κ. Καραμανλής (ο παλιός λέμε) ότι το πολιτειακό θέμα είναι λυμένο; Ε, αφού το λέει κι αυτός, έτσι θα 'ναι...

***

Το μόνο που μας λείπει είναι πλέον μια επίσημη ανακοίνωση ότι ...έληξε ο Β Παγκόσμιος Πόλεμος. Για σιγουριές!

***

ΛΟΙΠΟΝ, δεν υπάρχει πιο αστείος ισχυρισμός, να περιμένει κανείς να ...αποκαλυφθεί το σκάνδαλο των καζίνο και του Φλοίσβου, σε όλες του τις διαστάσεις, από αυτό το Κοινοβούλιο, με αυτήν τη σύνθεση και τις πλειοψηφίες που έχει.

***

Είπαμε, να μιλάμε για το θέμα, να γίνεται ντόρος, αλλά όχι να μαθαίνουν κι όλοι τα ...κόλπα.

***

Οσο για την υπόθεση με το πόσους ψήφους πήρε η μη παραπομπή της Βάσως Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ, το ερώτημα δεν τίθεται σωστά. Δε μας ενδιαφέρει αν την εμπιστεύονται αυτοί που ψήφισαν υπέρ της παραπομπής, αλλά πόσο, στ' αλήθεια, την εμπιστεύονται αυτοί που ...ψήφισαν κατά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ