Σάββατο 10 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Στη Βάση του Αραξου

Τα Παραρτήματα Πάτρας, Αιγίου και Πύργου της ΕΕΔΥΕ και τα αντίστοιχα Παραρτήματα της Νεανικής Δράσης για την Ειρήνη, σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου και άλλους μαζικούς φορείς των γύρω νομών διοργανώνουν φιλειρηνική - αντιπολεμική εκδήλωση την Κυριακή 18 Μάη στη ΝATOική βάση του Αραξου. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι το ακόλουθο:

- Στις 3 μ.μ. αναχώρηση με πούλμαν από την πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα.

- Στις 4 μ.μ. περικύκλωση της βάσης του Αραξου και χαιρετισμοί εκπροσώπων. Στη συνέχεια οι ειρηνιστές θα επιστρέψουν με πούλμαν στην Πάτρα, με ενδιάμεσες στάσεις και χαιρετισμούς στα χωριά της περιοχής. Από την ΑΒΕΞ θα ξεκινήσει πορεία Ειρήνης μέχρι την πλατεία στα Ψηλά Αλώνια.

- Στις 9 μ.μ. στα Ψηλά Αλώνια θα γίνει κεντρική ομιλία και θα ακολουθήσει συναυλία.

  • Τη Δευτέρα 12 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κάτω Αχαγιάς πραγματοποιείται ιδρυτική συνέλευση της τοπικής Επιτροπής Ειρήνης.
  • Την Τρίτη 13 Μάη στις 7.30 μ.μ. στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης το Παράρτημα Πάτρας της Νεανικής Δράσης για την Ειρήνη, πραγματοποιεί συνέλευση με θέμα τις μορφές συμμετοχής του στο δεκαήμερο Ειρήνης (8 - 18 Μάη) και ειδικότερα την προετοιμασία της πορείας Ειρήνης στον Αραξο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ