Πέμπτη 15 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η συνέχεια του γκάλοπ...

Οταν χτες, γράφαμε για το γκάλοπ του "Φλας", δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην ομιλία του κατά τη χτεσινή φιέστα, Θα υποστήριζε ξεδιάντροπα ότι η πλειοψηφία του λαού συμφωνεί με την απάτη, που σκαρώνει η κυβέρνησή του! Οτι, επίσης, θα το ανέμιζε η κ. Μπακογιάννη στη συνεδρίαση της ΕΕ της ΝΔ για να υποστηρίξει τη θέση της υπέρ της συμμετοχής στον "κοινωνικό διάλογο", καθώς και διάφοροι άλλοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι εραστές του "διαλόγου"!

Υπό αυτές τις... υπεράνω υποψίας, συνθήκες, βγήκε χτες στον αέρα και το δεύτερο μέρος του γκάλοπ, για να εμφανίσει ακόμα πιο "συντριπτικές πλειοψηφίες" υπέρ της κυβερνητικής... πρωτοβουλίας! Και είμαστε σίγουροι ότι όσο θα ζορίζουν παραπέρα τα πράγματα, για το φιάσκο του συγκεκριμένου "διαλόγου", τόσο πιο πολύ θα ευημερούν οι αριθμοί και τα ποσοστά στις... μετρήσεις.

Πάντως, να σημειώσουμε, ότι παρ' όλα αυτά, δεν μπόρεσαν παρά να σημειώσουν, ότι ένα μεγάλο κομμάτι (29% εμφανίζεται) διαφωνεί με τον περί ου ο λόγος"κοινωνικό διάλογο" (το πώς τέθηκε το ερώτημα δεν αναφέρεται καν) και ένα ακόμα μεγαλύτερο κομμάτι (39,5%) απαντά καθαρά ότι στόχος της κυβέρνησης μέσα από αυτόν τον... διάλογο, είναι να υπονομευθούν τα κεκτημένα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ