Σάββατο 24 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ στον υπουργό Εσωτερικών (!). Αυτή ήταν ουσιαστικά η απάντηση του υφυπουργού Εργασίας, Χρ. Πρωτόπαππα, στην Επίκαιρη Ερώτηση του ΚΚΕ, που συζητήθηκε χτες στη Βουλή, για το θανατηφόρο ατύχημα στη χωματερή των Ανω Λιοσίων... (σελίδα 8).

"ΛΗΞΑΝ" θα πρέπει να θεωρείται το θέμα της διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών στην Αλβανία την 29η Ιουνίου, αφού ο εντεταλμένος του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, επιβεβαίωσε ότι η διεθνής κοινότητα θα επιβλέψει τη διαδικασία (σελίδα 11).

ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑΣ συνέχεια χτες στο 18ο Πανσπουδαστικό Συνέδριο της ΕΦΕΕ, όπου για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συνεχίστηκε το "θέατρο του παραλόγου". Ανάλογη η εικόνα και στην ΕΣΕΕ καθώς οι ίδιες παρατάξεις που θέλουν αδρανοποιημένα τα όργανα του φοιτητικού κινήματος, φέρουν την ευθύνη που δεν άρχισε το Συνέδριο (σελίδα 16).

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Παιδιατρικό Νοσοκομείο των Βαλκανίων, το "Αγία Σοφία", αδυνατεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες που δημιουργεί η ανάπτυξη τόσο των ήδη υπαρχόντων τμημάτων, όσο και η δημιουργία νέων τμημάτων (σελίδα 17).

ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ καταδικάστηκε χτες σε τρίμηνη φυλάκιση, χωρίς αναστολή, επειδή για κάποιο ανεξήγητο λόγο οι ποινές που του είχαν επιβληθεί στα χρόνια της χούντας, λόγω της αντιδικτατορικής του δράσης, είναι ακόμα εγγεγραμμένες στο ποινικό του μητρώο! (σελίδα 21).

ΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΟΙ,Καναδοί και Αυστραλοί έδειξαν ενδιαφέρον από καιρό στον τομέα της εξόρυξης. Ξεκίνησαν τις απαραίτητες διαδικασίες για ν' αποκτήσουν τον έλεγχο του επικερδούς αυτού τομέα, λογαριάζοντας χωρίς τον ξενοδόχο. Δηλαδή, το λαό της Τουρκίας, θεωρώντας τον από χέρι υποταγμένο και πειθήνιο... (σελίδα 26).

ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ δηλώσεων μεταξύ δημάρχου Αθήνας και υπουργού ΠΕΧΩΔΕ έχει εξελιχθεί το θέμα της αρμοδιότητας των παρκόμετρων στα βασικά οδικά δίκτυα της πόλης (σελίδα 36).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ