Τετάρτη 11 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

Τρεις συγκεντρώσεις με θέμα τον "κοινωνικό διάλογο" - απάτη πραγματοποιούνται σήμερα στη Θεσσαλονίκη: Η πρώτη γίνεται στις Συκιές. Ομιλητής της συγκέντρωσης, που θα γίνει στο πάρκο Ειρήνης (Φωτισμένος Βράχος) στις 8 μ.μ., είναι ο Φίλιππος Γεωργουδάκης,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Επίσης συγκέντρωση γίνεται στο πάρκο Μηνά Πατρικίου Κρήτης στις 7.30 το απόγευμα, με ομιλητή τον Θόδωρο Κυριακίδη,μέλος της ΝΕ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ και στις 7 μ.μ. στην Πλατεία Περιστέρια, με ομιλητή το στέλεχος του Κόμματος Χάρη Κουτσουρά.

  • Η Κομματική Επιτροπή Αρκάδων της Αθήνας του ΚΚΕ καλεί τους φίλους και συντρόφους να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που θα γίνει αύριο Πέμπτη 12 Ιούνη στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ (Κοτοπούλη και Βερανζέρου), με θέμα: "Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και οργανωτικά".
  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών του Νομού Αχαϊας καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ, που κατάγονται από το Ν. Αχαϊας, σε συγκέντρωση - συζήτηση αύριο Πέμπτη 12 Ιούνη στις 7 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ, Κοτοπούλη και Βερανζέρου.
  • Οι ΚΟΒ Βορείων Προαστίων της ΚΟ Αττικής διοργανώνουν συνεστίαση το Σάββατο 14 Ιούνη,9.30 μ. μ. στην ταβέρνα "Μάνθος" (πλατεία Κρυονερίου).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ