Παρασκευή 4 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις των ΠΚΣ

Συνεχίζεται ο αγώνας της ενημέρωσης των φοιτητών και σπουδαστών πάνω στις θέσεις και τις προτάσεις των Πανσπουδαστικών Κινήσεων Συνεργασίας σε θέματα που απασχολούν καθημερινά τη σπουδάζουσα νεολαία, με τις πολυθεματικές εκδηλώσεις στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, που διοργανώνει καθημερινά η παράταξη. Οι ΠΚΣ στέλνουν μήνυμα αντίστασης και πανσπουδαστικής αντεπίθεσης μαζί με το λαό και καλούν τους φοιτητές και σπουδαστές, στις 9 Απρίλη να επιλέξουν και με την ψήφο τους το δρόμο αυτό.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των φοιτητών και σπουδαστών, οι ΠΚΣ έχουν προγραμματίσει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

- Σήμερα,στη 1 μμ στη Νομική Σχολή, στο αμφιθέατρο Σβώλου, με θέμα "Δικαιοσύνη και λαϊκοί αγώνες - Επαγγελματική προοπτική". Θα μιλήσουν ο Λεων. Αυδής,βουλευτής του ΚΚΕ, ο Α. Αντανασιώτης από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας, ο Τ. Γαζής,από το Σύλλογο Ασκούμενων Δικηγόρων και η Α. Λιούρδη,καθηγήτρια Ποινικού Δικαίου.

- Στις 12 μ. στη Σχολή Τεχνολόγων Εφαρμογών του ΤΕΙ Πειραιά, με θέμα "Τριτοβάθμια εκπαίδευση και Μάαστριχτ". Ομιλητές θα είναι ο Ν. Τζιαπάζης,καθηγητής ΣΤΕΦ Πειραιά, ο Α. Ντρέκος,εκπρόσωπος από την Επιτροπή για τη διενέργεια δημοψηφίσματος για το Μάαστριχτ.

Επειδή, όμως, χρειάζεται και η διασκέδαση, σήμερα οι ΠΚΣ γλεντάνε στο ΤΕΙ Αθήνας στις 11 το βράδυ και στη Νομική Σχολή, με ερασιτεχνικά ρεμπέτικα και ροκ συγκροτήματα.

- Τη Δευτέρα,στις 7 Μάρτη στην Πάτρα, στις 11.30 π.μ. στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Πάτρας, οι ΠΚΣ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα τις αγροτικές κινητοποιήσεις, με τον βουλευτή του ΚΚΕ Β. Μπούτα.

Την ίδια μέρα οι ΠΚΣ του Πανεπιστημίου Πάτρας διοργανώνουν στις 6.30 μ.μ., στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, ανοιχτή συγκέντρωση.

- Επίσης, τη Δευτέρα στην Καλαμάτα, στις 11.30 το πρωί, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση των ΠΚΣ, με ομιλητή τον Π. Γεωργιάδη,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ