Τρίτη 8 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα λόγια και τα έργα

Πολλά και διάφορα λέει, με συνέντευξή του σε τοπική εφημερίδα της Πάτρας, ο πρόεδρος του εκεί Εργατικού Κέντρου και αναπληρωματικό μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Λιακόπουλος. Ανάμεσα σε άλλα, Θεωρεί πως η κυβερνητική πολιτική "είναι προσαρμοσμένη στις επιταγές του Μάαστριχτ", το οποίο είναι "μια νεοφιλελεύθερη και βάναυσα αντεργατική πολιτική, που έκαναν συντηρητικές κυβερνήσεις" και αφού σημειώσει πως έχει ακόμη ελπίδες, για μια αλλαγή πορείας του κόμματός του, δηλώνει ότι προτίθεται να αποχωρήσει απ' αυτό, "αν η επιλογή που έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ είναι μια καταστροφική για την κοινωνική συνοχή και για τις ευρύτατες δυνάμεις της κοινωνίας επιλογή".

Φαίνεται πως στα λόγια είναι καλός ο πρόεδρος του ΕΚΠ. Στα έργα, όμως... Κι αυτό γιατί, ενώ περισσεύουν τα προβλήματα στους εργαζόμενους της Πάτρας, οι διοικούντες το Εργατικό Κέντρο της πόλης - με τον πρόεδρο, εννοείται, επικεφαλής - "αγρόν αγοράζουν", που λέει και ο λαός μας.

Εάν έχουν αντίρρηση σ' αυτήν την εκτίμηση, ας το δείξουν στην πράξη. Με λόγια, τα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται, πολύ περισσότερο η "προσαρμοσμένη στις επιταγές του Μάαστριχτ" κυβερνητική πολιτική...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ