Τετάρτη 16 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκστρατείες

"Η ΔΙΑΤΑΞΗ των δυνάμεων πρέπει να είναι τέτοια, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να δεχτούμε κανένα πλήγμα, ή διάσπαση του μετώπου, ενώ παράλληλα να διατηρείται στο ακέραιο η δυνατότητα να επιφέρουμε καίρια χτυπήματα στον εχθρό". Αυτή είναι η πρόθεση της κυβέρνησης.

***

Οχι, δεν αναφέρεται στην εγκατάσταση των ελληνικών στρατευμάτων στην Αλβανία. Για... τον "κοινωνικό διάλογο" πρόκειται. Οσο για το... ποιος είναι ο εχθρός, προφανώς το έχετε καταλάβει.

***

ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΙ νομίζουν ότι είναι αυτοί στα κυβερνητικά επιτελεία. Στ' αλήθεια περιμένουν να πείσουν τους συνταξιούχους να αποδεχτούν τις προτάσεις τους για τις συντάξεις; Οταν κάποιος έχει τόσα χρόνια εργαζόμενος ώστε να μπορέσει να συμπληρώσει ένσημα για σύνταξη, νομίζουν ότι μπορεί να είναι τόσο κορόιδο;

***

Το συμπέρασμα είναι ότι σήμερα κανείς δεν μπορεί να πει, "επιτέλους πήρα σύνταξη. Καθάρισα", δυστυχώς μ' αυτούς δεν ησυχάζεις ποτέ.

***

ΚΑΘΟΛΟΥ λίγα τα λογύδρια που έχουν ακούσει όσοι στρατιωτικοί πρόκειται να πάνε στην Αλβανία με την ελληνική αποστολή περί "ειρήνης", "βοήθειας στην Αλβανία" κλπ. Ευτυχώς γι' αυτούς θα χουν σύντομα την ευκαιρία να ανακαλύψουν πόσο αλήθεια είναι όλα αυτά.

***

ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΕΣ ανησυχίες στους παραγωγούς των τηλεοπτικών σειρών "Λάμψη", "Καλημέρα Ζωή" και άλλων, έχει προκαλέσει η ιστορία με τη βίλα της Εκάλης. Η όλη υπόθεση έχει τόση πολυπλοκότητα, ίντριγκες και ενδιαφέρον, που έχει πλέον αποκτήσεις ανταγωνιστικό χαρακτήρα...

***

Δεν το γυρίζουν επιτόπου σε "σίριαλ" να μην αναγκαζόμαστε να βλέπουμε όλη αυτή τη βιλο - λογία στα δελτία ειδήσεων;

***

ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ έχουν κάνει οι φορολογούμενοι στις φορολογικές δηλώσεις του 1997, λένε οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών. Μάλλον όμως το κυριότερο λάθος που έχουμε κάνει είναι ότι... υποβάλαμε δήλωση σε έναν υπουργό σαν τον Παπαντωνίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ