Τετάρτη 13 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΧΕΡΑΚΙΑ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ,σήμερα, οι εργασίες της Διεθνούς Διάσκεψης "κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας", στο Σαρμ ελ Σέιχ. Τις ανησυχίες τους για τα αποτελέσματα της Διάσκεψης διατύπωσαν αρκετοί Παλαιστίνιοι διανοούμενοι. Την ίδια στιγμή, η Δυτική Οχθη βυθίζεται στην πείνα, την ανεργία και τις ελλείψεις εξαιτίας του αποκλεισμού (σελίδα 9).

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ πραγματοποιούνται, αύριο Πέμπτη, στο Βόλο και στα Τρίκαλα, κατά της σύμβασης της ντροπής, που αποφάσισε να υπογράψει η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, και για την προβολή των οξύτατων προβλημάτων των εργαζομένων (σελίδα 14).

ΝΕΑ δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αύριο στην Ελευσίνα, για την καθυστέρηση της λειτουργίας του νοσοκομείου (σελίδα 22).

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ δημοτών, φίλων της δημοτικής κίνησης "Δημοκρατική Προοδευτική Ιωνία" χτες στη Ν. Ιωνία Αττικής (σελίδα 22).

ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ και χτες την κατάληψη του οικισμού στη Φαρκαδώνα Τρικάλων οι Πόντιοι, διαμαρτυρόμενοι για την κυβερνητική απόφαση αναγκαστικής μετεγκατάστασής τους στη Θράκη (σελίδα 22).

ΠΟΙΝΙΚΗ δίωξη για απιστία σε βαθμό κακουργήματος άσκησε, χτες, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κατά των μελών της διοίκησης της ΔΕΗ, για την υπόθεση των ντιζελογεννητριών της Ρόδου (σελίδα 23).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ