Τρίτη 23 Απρίλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η γυναίκα του Καίσαρα...

Λένε πως η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται. Τη ρήση δε φαίνεται να παίρνει και πολύ σοβαρά υπόψη του ο υπουργός Εσωτερικών, Α. Τσοχατζόπουλος, αν κρίνουμε από τη στάση που κρατά σχετικά με τα αιτήματα που διατυπώνει κατά καιρούς η ιδιωτική εταιρία ΣΕΤΕΞ (αναλαμβάνει με σκανδαλωδώς προνομιακούς όρους την ελεγχόμενη στάθμευση σε μια σειρά από δήμους).

Ο υπουργός γνωρίζει ασφαλώς, όπως κάθε άνθρωπος που διαβάζει εφημερίδες, τα σχόλια που έχουν κατά καιρούς γραφεί για την παράξενη σχέση που φαίνεται να έχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ με τη συγκεκριμένη εταιρία. Στη διοίκησή της, εξάλλου, φιγουράριζε μέχρι πρόσφατα το όνομα Μπέλτσος, εκ των στενών συνεργατών του Α. Τσοχατζόπουλου.

Τα σχόλια δεν εμπόδισαν την ηγεσία του υπουργείου (υπογράφει ο υφυπουργός Λ. Παπαδήμος) να εκδώσει απόφαση, με την οποία δικαιώνεται η συγκεκριμένη εταιρία σε διαφορά που έχει με το Δήμο Αθήνας. Χωρίς να μπαίνουμε στην ουσία της διαφοράς μεταξύ εταιρίας και δήμου, καταγράφουμε μόνο το ευνοϊκό της απόφασης για την εταιρία και επιμένουμε πως η γυναίκα του Καίσαρος πρέπει και να φαίνεται τίμια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ