Παρασκευή 17 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
Μπόχα και υποκλοπές

Η αντιπαράθεση των αντιμαχόμενων πλευρών στην υπόθεση των ψηφιακών παροχών του ΟΤΕ οδηγεί σε μεθόδους βρώμικες, που είναι γνωστές στην πολιτική ζωή της χώρας από το πρόσφατο παρελθόν και έχουν καταδικαστεί από όλους. Ετσι χτες επιστρατεύτηκαν κασέτες - προϊόντα τηλεφωνικών υποκλοπών - που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Με βάση τα όσα μεταδόθηκαν, ο ιδιοκτήτης της ΙΝΤΡΑΚΟΜ φέρεται το 1988 να επικοινωνεί με στέλεχος του ΟΤΕ και να ενδιαφέρεται για την πορεία της υπόθεσης των ψηφιακών παροχών. Φέρεται να ζητάει να μάθει τις απόψεις μελών του ΔΣ του ΟΤΕ πάνω στο θέμα, ενώ υπάρχουν και υπονοούμενα για χρηματισμό.

Για το ίδιο μέτωπο "των διαπλεκόμενων" συνεχίστηκε η αντιπαράθεση της Β. Παπανδρέου με τον βουλευτή της Πολιτικής. Ανοιξης Σ. Στεφανόπουλο. Ο βουλευτής απάντησε στη μήνυση που του έκανε η υπουργός, με δική του μήνυση εναντίον της.

Διαφοροποιούμενος από τη γραμμή του "ΣΥΝ" ο Γ. Γιάνναρος, μιλώντας χτες σε εκδήλωση, δήλωσε ότι "η εγκληματική οικονομική εκμετάλλευση και η επικίνδυνη τεχνολογική καθυστέρηση του ΟΤΕ επιβάλλουν πλέον ριζικές αλλαγές στις δημόσιες υπηρεσίες και τον ΟΤΕ ειδικότερα", χωρίς να κάνει λόγο για διερεύνηση της υπόθεσης των ψηφιακών παροχών του ΟΤΕ. Το γραφείο Τύπου του "ΣΥΝ" σε σχετική ερώτηση του "Ρ" έκανε λόγο για προσωπικές απόψεις του Γιάνναρου και υπογράμμιζε ότι οι απόψεις του "ΣΥΝ" εκφράζονται από τον πρόεδρο του κόμματος Ν. Κωνσταντόπουλο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ