Παρασκευή 17 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ
  • Η ΑΕ Υγείας, στα πλαίσια του 15ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, πραγματοποιεί σύσκεψη γιατρών σήμερα στις 9 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη, 1ος όροφος).
  • Οι ΚΟ Μεσογείων - Σταυρού πραγματοποιούν συνεστίαση προς τιμήν του 15ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, σήμερα στις 9.30 μ.μ., στο κέντρο "Αστέρι" (16ο χιλιόμετρο Λεωφ. Λαυρίου, Παιανία).
  • Η ΚΟ Τούμπας πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση με θέμα το 15ο Συνέδριο του ΚΚΕ, σήμερα στις 8 μ.μ., στο πάρκο του Αγ. Θεράποντα στην Κάτω Τούμπα. Θα μιλήσει ο Γιάννης Κατσαρός,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.
  • Η ΝΕ Φθιώτιδας πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση με θέμα "Οι πολιτικές εξελίξεις και το 15ο Συνέδριο του ΚΚΕ", σήμερα στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας.
  • Η ΚΟ Λιβαδειάς πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και το 15ο Συνέδριο του ΚΚΕ, σήμερα στις 9 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της πόλης. Θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.
  • Η ΝΕ Λάρισας πραγματοποιεί πολιτικές ομιλίες σε κοινότητες του νομού. Συγκεκριμένα:

- Σήμερα στις 8.30 μ.μ. σύσκεψη φίλων και οπαδών του ΚΚΕ στην ΑΓΙΑ.Θα μιλήσει ο Αντώνης Σκυλλάκος,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

- Σήμερα στις 9 μ.μ. στη ΓΕΡΑΝΕΙΑ θα μιλήσει ο γραμματέας της ΝΕ Λάρισας Χρήστος Τσιαπλές.

- Σήμερα στις 9 μ.μ. στη ΜΗΛΕΑ θα μιλήσει ο Βασίλης Ζωγράφος,μέλος του ΝΓ Λάρισας.

- Αύριο Σάββατο στις 9 μ.μ. πολιτική συγκέντρωση στο ΣΥΚΟΥΡΙΟ.Θα μιλήσει ο Αντώνης Σκυλλάκος,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

  • Η ΑΕ Θήβας πραγματοποιεί συνεστίαση, προς τιμήν του 15ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, αύριο Σάββατο στις 9 μ.μ., στο κέντρο ΤΖΑΚΙ (στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θήβας). Θα μιλήσει ο Τάσος Χρονάς,μέλος του Συντονιστικού Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟ Αμφισσας πραγματοποιεί σύσκεψη αντιστασιακών και συνταξιούχων με θέμα "Πολιτικές εξελίξεις και η πορεία του ΚΚΕ προς το 15ο Συνέδριο", αύριο Σάββατο στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Σορώκου (δίπλα στη Μητρόπολη).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ