Παρασκευή 17 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
18Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ
Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις και οι μαζικές πρωτοβουλίες των Επιτροπών Ειρήνης για το 18ο Δεκαήμερο Ειρήνης, στις γειτονιές και τους δήμους της Αθήνας. Ετσι:

  • Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις που διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης της Ηλιούπολης με τη συνεργασία 17 μαζικών φορέων.

- Σήμερα Παρασκευή 17 Μάη διοργανώνει συγκέντρωση και κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα του Γρ. Λαμπράκη (Λ. Βουλιαγμένης - Β είσοδος Ηλιούπολης). Στη συνέχεια, θα γίνει πορεία ειρήνης μέχρι την κεντρική πλατεία, όπου θα γίνουν χαιρετισμοί και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

- Αύριο, Σάββατο το τμήμα ειδίκευσης του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Ηλιούπολης και η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" οργανώνουν ροκ συναυλία στο Λύκειο από συγκροτήματα μαθητών του.

  • Η Επιτροπή Ειρήνης Ζωγράφου διοργανώνει σήμερα Παρασκευή, 17 Μάη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Γαρδένιας εκδήλωση - αφιέρωμα στον Νίκο Νικηφορίδη και συζήτηση για την κατάσταση στην περιοχή.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Δάφνης και ο δήμος συνδιοργανώνουν εκδήλωση σήμερα Παρασκευή 17 Μάη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου,με ομιλία και πολιτιστικό πρόγραμμα με το Μουσικό Συγκρότημα της Ν. Ιωνίας.
  • Το 5ο Λύκειο Αιγάλεω διοργανώνει εκδήλωση για την ειρήνη σήμερα Παρασκευή 17 Μάη, στις 7 μ.μ., στο Σχολείο "συγκρότημα Μπαρουτάδικου".
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Περιστερίου, η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη", τα σωματεία της περιοχής και οι μαζικοί φορείς πραγματοποιούν εκδήλωση για την ειρήνη σήμερα Παρασκευή 17 Μάη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Χαλανδρίου και η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" διοργανώνουν εκδήλωση - αφιέρωμα στον Νίκο Νικηφορίδη, το Σάββατο 18 Μάη, στις 8 μ.μ. στον πεζόδρομο Χαϊμαντά και Πλάτωνος,με ομιλία, απαγγελίες ποιημάτων και ροκ συναυλία.
  • Η "Δημοτική Προοδευτική Κίνηση Π. Φαλήρου" διοργανώνει - με την ευκαιρία του Δεκαήμερου Ειρήνης - γλέντι στα γραφεία της, Καλυψούς 24, το Σάββατο, 18 Μάη στις 8 μ.μ.
  • Η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" Κυψέλης διοργανώνει αύριο Σάββατο, στις 8. μμ, στο θεατράκι της Φωκίωνος Νέγρη εκδήλωση με ομιλία και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Στην Κοζάνη

Η τοπική Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνει την Κυριακή 19 Μάη, 7.30 το απόγευμα,πορεία ειρήνης από το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στην Παναγιά και συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, όπου θα ακολουθήσει ομιλία και καλλιτεχνικό πρόβλημα.

Στην Καβάλα

Η Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας, συμμετέχοντας στο 18ο Δεκαήμερο Ειρήνης, διοργανώνει σήμερα Παρασκευή, 17 Μάη, εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς στην Κεντρική Πλατεία από πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης και την Κυριακή, 19 Μάη, αγώνα ανώμαλου δρόμου και πορεία ειρήνης.

Στον Εβρο

Με ένα σύνολο εκδηλώσεων υποδέχεται η Επιτροπή Ειρήνης Εβρου το φετινό Δεκαήμερο Ειρήνης. Ετσι:

- Σήμερα Παρασκευή, 17 Μάη, στις 9 μ.μ. πραγματοποιείται συνεστίαση στην ταβέρνα "Αγγελος", σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Αλεξανδρούπολης.

- Την Κυριακή, 19 Μάη, στις 10 το πρωί, διοργανώνεται πορεία ειρήνης στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης. Η εκκίνηση θα γίνει μπροστά από το Δημαρχείο.

- Το Σάββατο, 25 Μάη, στις 9 μ.μ. θα γίνει η κεντρική εκδήλωση στο Κηποθέατρο του πάρκου "Εγνατία", με ομιλία για την ειρήνη και συναυλία του συγκροτήματος του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης.

Στην Κέρκυρα

Η Επιτροπή Ειρήνης Κέρκυρας διοργανώνει εκδήλωση - συναυλία την Κυριακή 19 Μάη στις 7 μ.μ., έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στην περιοχή της Παλαιοκαστρίτσας.Στην εκδήλωση συμμετέχει ο μουσικοσυνθέτης Σπύρος Σαμοϊλης.

Στην Κατερίνη

Η Επιτροπή Ειρήνης Κατερίνης διοργανώνει εκδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας το Σάββατο, 18 Μάη.Η εκδήλωση περιλαμβάνει έκθεση βιβλίου, που θα λειτουργήσει από τις 10.00 το πρωί, μουσική εκδήλωση και ομιλία στις 8.00 το βράδυ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ