Τρίτη 16 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"Κεντροαριστερά" και πόστα

Αλλαγές ετοιμάζει - λένε οι σχετικές πληροφορίες - ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, για τον τρόπο συγκρότησης και λειτουργίας του κυβερνώντος κόμματος. Ανάμεσά τους περιλαμβάνεται και η πρόταση για τη "συγκρότηση Ομίλων για την ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς", κατ' αναλογία παλιότερων κινήσεων που έκανε το ΠΑΣΟΚ επί Α. Παπανδρέου, για να δώσει ένα αριστερό άλλοθι στην αντιλαϊκή πολιτική του.

Το ερώτημα είναι, πού θα βρει σήμερα ο Κ. Σημίτης τους κατ' επίφαση έστω αριστερούς, για να γεμίσει τους "ομίλους της Κεντροαριστεράς"; Κι όμως υπάρχουν τέτοιοι, οι οποίοι είναι έτοιμοι να θυσιαστούν - με το κατάλληλο βέβαια αντάλλαγμα - για την ...Κεντροαριστερά. Ας πούμε ποιο πρόβλημα θα είχε ο Θ. Γεωργακόπουλος - (κανείς δε λέει ότι είναι αριστερός ούτε ο ίδιος, αλλά λέμε) - που διορίστηκε διευθυντής στην υπό συγχώνευση ΕΡΑ 1 και ΕΡΑ 4 ή ο Γ. Τζαννετάκος που διορίστηκε γενικός διευθυντής στην ΕΡΑ να ενταχθούν στους Ομίλους του Σημίτη;

Μάλλον κανένα. Αφού με την κυβέρνηση Σημίτη παίρνουν σάρκα και οστά τα "αριστερά" οράματά τους και "κλείνουν" ως "αριστεροί".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ