Σάββατο 17 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
χερακια

ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ σκληρή στάση της με σκοπό όχι μόνον τον τερματισμό των πρόσφατων νεανικών διαδηλώσεων υπέρ της ενοποίησης ανάμεσα σε Σεούλ και Πιον Γιανγκ, αλλά και την καταστολή του μαχητικού φοιτητικού κινήματος, υποσχέθηκε να τηρήσει η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας (σελίδα 7).

ΑΥΡΙΟ και μεθαύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί η επιστροφή των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου προς την Αθήνα και τα άλλα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας. Πάντως σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΚΑΒ, οι μισοί νεκροί τροχαίων δυστυχημάτων, προέρχονται από δυστυχήματα που προκάλεσαν πιωμένοι οδηγοί...(σελίδα 14).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ αρχαιολογικές ανακαλύψεις έγιναν σε δύο περιοχές της Ελλάδας. Στη θαλάσσια περιοχή της Κω και στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης(σελίδα 15).

ΤΟ ΠΡΩΤΟ βήμα έγινε. Από το πρωί της Τετάρτης η χώρα μας και επίσημα συμπεριλαμβάνεται στις υποψήφιες για την ανάληψη της 28ης Ολυμπιάδας αφού κατατέθηκε ο σχετικός φάκελος (σελίδα 19).

52 ΧΡΟΝΙΑ από το Μπλόκο της Κοκκινιάς. Ανακοίνωση - κάλεσμα της ΚΟ Κοκκινιάς του ΚΚΕ, για ισχυρό μέτωπο ενάντια στους ιμπεριαλιστές (σελίδα 20).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ