Σάββατο 31 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ - αστραπή του νέου μεξικανικού ανταρτικού "Λαϊκού Επαναστατικού Στρατού", με 14 νεκρούς το τελευταίο 48ωρο σε διάφορες πόλεις του Μεξικού. Το νέο ανταρτικό κίνημα, που έκανε την εμφάνισή του στις 28 του περασμένου Ιούνη, έχει ήδη κάνει γνωστό το στόχο της ένοπλης δράσης του: Την ανατροπή της σημερινής κυβέρνησης και την αντικατάστασή της με μία αριστερή (σελίδα 13).

ΑΠΑΤΗ κατ' εξακολούθηση, χαρακτηρίζουν η Ομοσπονδία και το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας τις ...νέες κυβερνητικές εξαγγελίες για χιλιάδες ...δάνεια από τον ΟΕΚ και καλούν τους εργαζόμενους να ανταμείψουν όσους εκμεταλλεύονται το δράμα των ανέργων, στις 22 Σεπτέμβρη (σελίδα 17).

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ εκσυγχρονισμός για τους προνοιακούς οργανισμούς σημαίνει πρωτίστως ενοποίηση και όχι αντιμετώπιση των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων τους. Απ' ό,τι φαίνεται, θα εκδηλωθεί αμέσως μετά τις εκλογές, καθώς ήδη ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Γ. Παπαντωνίου, έχει αναγγείλει περικοπές στους τομείς της Υγείας και της Πρόνοιας (σελίδα 19).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ