Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το κερασάκι...

Και για του λόγου το αληθές, προσέξτε δυο αποδείξεις από τις χτεσινές και μόνο εφημερίδες. Σε επιστολή του Μ. Παπαγιαννάκη, που δημοσιεύεται στα χτεσινά "Νέα", ισχυρίζεται ο επιστολογράφος, ότι η εκλογική ενίσχυση του ΣΥΝ είναι απαραίτητη για δυο λόγους: "Γιατί τέτοιες συγκλίσεις απαιτούν περισσότερους του ενός συντελεστές, προοπτική και έμπνευση. Και γιατί ο κυριότερος εκφραστής της ανάγκης τέτοιων συγκλίσεων, ο Κ. Σημίτης, είναι αιχμάλωτος του προεκλογικού παιγνιδιού, όπου έμπλεξε, όσο και της δομικής ακινησίας που προήλθε από την "ενότητα" με τα πιο αναχρονιστικά και συντηρητικά τμήματα του ΠΑΣΟΚ. Οσοι λοιπόν ενδιαφέρονται για τις προοπτικές που συζητάμε, πρέπει να ψηφίσουν ΣΥΝ, ώστε να μπορέσουμε να εκσυγχρονίσουμε τους παλαιότερους και πιο όψιμους εκσυγχρονιστές".

Επίσης, η χτεσινή "Αυγή" δημοσιεύει "διακήρυξη αριστερών πολιτών" της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι καλούν σε "Ισχυρό Συνασπισμό τώρα! ", "Επειδή η κεντροαριστερά δε γίνεται χωρίς Αριστερά". Φράσεις, οι οποίες αποτελούν και τους τίτλους του σχετικού δημοσιεύματος.

Οποιος, λοιπόν, θέλει να μετατραπεί η ψήφος του σε κερασάκι στη μετεκλογική ΠΑΣΟΚική τούρτα (εκσυγχρονισμένη ή όχι... ) μπορεί να ψηφίσει ΣΥΝ...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ