Πέμπτη 3 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παλιά μου τέχνη...

Επαφές για την... προώθηση και την αναβάθμιση της οικονομικής συνεργασίας της Ελλάδας και των Ηνωμένων Πολιτειών, φιλοδοξεί να έχει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας Ν. Ζαχαριάδης, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, για να παρακολουθήσει την ετήσια συνάντηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Διεθνούς Τράπεζας.

Σε συνέντευξη Τύπου, λοιπόν, σχετικά με το πού αποβλέπουν οι επαφές, που θα έχει με Αμερικανούς επιχειρηματίες, έκανε λόγο για προσπάθειες... προσέλκυσης επενδύσεων και για την από κοινού ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών!

"Παλιά μου τέχνη κόσκινο", με λίγα λόγια. Διότι, χρόνια τώρα, τέτοιου είδους τακτική ακολουθούν οι εκάστοτε κυβερνήσεις της χώρας με τους υπερατλαντικούς "φίλους" τους, αλλά παραγωγικές και ωφέλιμες για την οικονομία και τους εργαζόμενους επενδύσεις ουδέποτε κατάφεραν να προσελκύσουν. Εκείνο που κατάφεραν να κάνουν, είναι να δέσουν "χειροπόδαρα" την Ελλάδα στο αμερικανικό κεφάλαιο και σε οικονομικό και σε εθνικό, ακόμη και σε κοινωνικοπολιτιστικό επίπεδο...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ