Κυριακή 16 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΔΙΕΘΝΗ
Τα "Νέα" ήταν παλιά

Μια ολόκληρη σελίδα είχε την Τετάρτη ο "Ρ" για τη χορήγηση των αναδρομικών απ' τις 18.000 με την πληροφορία ότι για τη χορήγησή τους χρειάζεται και νομοθετική ρύθμιση. Επίσης δημοσίευσε, ως ξεχωριστό θέμα, και ολόκληρη την κοινή υπουργική απόφαση που είχε εκδοθεί απ' τους υπουργούς Οικονομικών και Υγείας για τη χορήγηση των αναδρομικών.

Σημειώνουμε τούτα: Η κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Υγείας και Οικονομικών υπογράφτηκε στις 5.4.1994 και δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 10.4.1995, ενώ η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δημοσιεύτηκε στις 12.4.1994. Μ' άλλα λόγια έχουμε δυο διαφορετικές αποφάσεις.

Προχτές τα "Νέα" είχαν ως πρώτο θέμα την κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Υγείας και Οικονομικών που χορηγεί "αμέσως ένα μέρος απ' τα αναδρομικά των 18.000 δραχμών". Και καλά να αναφερθούν στο "Ρ" που δημοσίευσε πρώτος την απόφαση για τα νοσοκομεία δεν το περιμέναμε. Αλλά και τέτοια κοροϊδία προς τους εργαζόμενους, ότι δήθεν η κυβέρνηση έκανε την πρώτη κίνηση μετά την απόφαση του ΣτΕ, πάει πολύ. Οσα τέτοια πρωτοσέλιδα και να δημοσιευτούν δεν μπορούν ν' αλλάξουν το αντιλαϊκό προφίλ της κυβέρνησης...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ