Κυριακή 16 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΔΙΕΘΝΗ
Στη Ρωσία υπάρχει ακόμη αρκετός χώρος στην κορυφή!

(Λεζάντα): Ολοι θέλουν καλές συμβουλές για τη Ρωσία. Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ συχνά δίνει συμβουλές σε ηγετικά επιχειρηματικά στελέχη απ' όλο τον κόσμο λόγω της εμπειρίας του. Ο πρώην πρόεδρος μιλά σε επιχειρηματικές ομάδες, πρόθυμες να κατανοήσουν τα διαδραματιζόμενα στη Ρωσία.

Για εταιρίες αρκετά έξυπνες ώστε να πάρουν καλές συμβουλές

- Συμβουλές διαχείρισης.

- Σχεδιασμός στρατηγικών στόχων.

- Στοιχεία - κλειδιά παρουσίασης.

- Τραπεζικές και Επενδυτικές αναλύσεις.

- Εισαγωγές\Εξαγωγές\Βιομηχανία.

Παρά τα δημοσιοποιημένα εμπόδια, ο δρόμος των δυτικών επιχειρήσεων προς τη Ρωσία, διευρύνεται κάθε μέρα. Πολλοί περιγράφουν τη Ρωσία ως το μεγαλύτερο οικονομικό θησαυρό του 21ου αιώνα. Η Ρωσία θα κάνει μόνο για φέτος εισαγωγές αμερικανικών αγαθών και υπηρεσιών αξίας περίπου 30 δισ. δολαρίων.

Το Γκρουπ Περεστρόικα είναι ανάμεσα στις παλιότερες και αξιόπιστες συμβουλευτικές εταιρίες στη βιομηχανία, με επιδόσεις αποδεδειγμένης ικανότητας και υπολογίσιμες επιτυχίες σε όλη την πρώην Σοβιετική Ενωση. Λόγω αυτής της μοναδικής ανάπτυξης, ο μορφωμένος πληθυσμός της Ρωσίας (περίπου 150.000.000 άτομα) και ο τεράστιος φυσικός πλούτος δημιουργούν ένα διπλό παράθυρο ευκαιριών, που, όμως, δε θα διαρκέσουν για πάντα.

Γιατί να περιμένετε; Τηλεφωνήστε σήμερα για να ενημερωθείτε για τις δυνατότητές σας στην αναπτυσσόμενη αγορά.

Ομιλος Περεστρόικα

Διεθνής συμβουλευτική εταιρία

(αναφέρονται στοιχεία διεύθυνσης, τηλεφ. φαξ κλπ., όνομα προεδρεύοντος Ρόμπερτ Π. Γουόλκερ και προέδρου Μιχαήλ Γκορμπατσόφ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ