Κυριακή 9 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΔΙΕΘΝΗ
Αλληλογραφία

- ΘΟΔΩΡΟ ΘΟΔΩΡΙΔΗ.Τασκένδη. Δυστυχώς σύντροφε η ανταπόκρισή σου δεν αξιοποιήθηκε έγκαιρα κι έχασε την επικαιρότητά της.

- ΓΕΩΡΓΙΟ ΒΑΦΑΚΗ.Καναδά. Δεν είναι δυνατό να σου αποστείλουμε δημοσιεύματά σου περασμένων χρόνων.

- ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ από Βοιωτία. Γράφεις τόσο ενδιαφέροντα πράγματα. Γιατί η ανωνυμία; Εν πάση περιπτώσει. Ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις σου. Πολλές τις βρίσκουμε σωστές, είναι και δικές μας και κάνουμε ό,τι μπορούμε για τη βελτίωση της εφημερίδας μας και ιδιαίτερα του κυριακάτικου φύλλου. Με άλλες, βέβαια, δε συμφωνούμε. Κι άλλες είναι αδύνατο να υλοποιηθούν. Αλλά γενικά ο προβληματισμός των αναγνωστών μας, βοηθάει στη δουλιά μας. Για άλλα ζητήματα, που αναφέρεις, αν σε φέρει ο δρόμος να 'ρθεις να κουβεντιάσουμε. Με τα γράμματα και τα τηλέφωνα δε λύνονται οι απορίες. Στη Μογγολία δεν υπήρξαν δικοί μας πρόσφυγες. Σχέσεις με το κόμμα παλιότερα είχαμε, τώρα δεν έχουμε.

- ΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.Αθήνα. Λάβαμε την επιστολή σας. Διαμαρτύρεστε για την καταγγελία, ως ναζιστή του Δανού καθηγητή Johannes Aagaard και λέτε ότι, ανήταν ναζιστής το CCN δε θα τον διάλεγε σαν αναλυτή για τα πρόσφατα γεγονότα της Ιαπωνίας.

- ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.Πήραμε τη διαμαρτυρία σας προς τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζ. Σαντέρ. Γράφετε γιατί δε σας αποζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο για τα τμήματα κτημάτων σας που απαλλοτρίωσε για τη διαπλάτυνση της Εθνικής Οδού.

- ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.Χολαργό. Εχεις δίκιο. Η μεγάλη διαδήλωση ενάντια στη βουλγάρικη επέκταση, στην Αθήνα, όπου σκοτώθηκαν Σταθοπούλου, Λίλη, Χατζηθωμάς, έγινε στις 22 Ιούλη '43 και όχι στις 22-6-43 όπως γράφτηκε στο ρεπορτάζ (17-3-95) για τα 52 χρόνια της ΕΠΟΝ στο Μαρούσι. Σ' ευχαριστούμε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ