Σάββατο 23 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνελήφθη ο εφοπλιστής Βεντούρης

Ο εφοπλιστής Γ. Βεντούρης συνελήφθη χτες μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, με επεισοδιακό τρόπο και παρά την... προστασία των "μπράβων" του. Ο εφοπλιστής κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκων, καθώς πήρε τα τρία παιδιά του από την πρώην σύζυγό του Χαρά και παρά την αντίθετη απόφαση του δικαστηρίου, που είχε δώσει την επιμέλεια των παιδιών στη μητέρα τους.

Ο Γ. Βεντούρης εμφανίστηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου ακριβώς δύο λεπτά πριν την εκφώνηση του ονόματός του με τη συνοδεία των μπράβων του, όπου επρόκειτο να εκδικαστεί αίτησή του, με την οποία ζητούσε να ανακοπεί απόφαση του δικαστηρίου, βάσει της οποίας είχε δοθεί η επιμέλεια των τριών παιδιών του στην πρώην σύζυγό του Χαρά.

Τελικά, η χτεσινή συζήτηση αναβλήθηκε για τις 24 Οκτώβρη, ενώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Γ. Βεντούρης θα πρέπει να εμφανιστεί στο Ειρηνοδικείο, για να αποκαλύψει το μέρος όπου βρίσκονται το παιδιά του, καθώς τα έχει πάρει στις αρχές του καλοκαιριού από την πρώην σύζυγό του Χαρά.

Ο Γ. Βεντούρης μπήκε στο δικαστήριο συνοδευόμενος από τους προσωπικούς του φρουρούς, ενώ με ύφος βλοσυρό απευθυνόμενος στους φωτογράφους τους είπε να σταματήσουν να φωτογραφίζουν. Σε κάποια άλλη στιγμή σήκωσε το χέρι του και χτύπησε και καμέραμάν του τηλεοπτικού σταθμού ΜΕGΑ. Ο Γ. Βεντούρης σήμερα θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ