Παρασκευή 12 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κατασχέθηκαν 200 κιλά χασίς

Διακόσια κιλά χασίς κατέσχεσε από ελληνοαλβανική σπείρα η Ασφάλεια Αττικής. Μέλη της συμμορίας ήταν οι Νικόλαος Μάγγος, 55 χρόνων και Μελέτιος Δαγρές, 39 χρόνων, από τα Μέγαρα, Βασίλειος Βασιλείου, 32 χρόνων κάτοικος Πειραιά και Φάτος Χάφα, 21 χρόνων και Γιάννης Τζάφας, 27 χρόνων από την Αλβανία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την περασμένη Τρίτη διαπιστώθηκε ότι ο Δαγρές με το ταξί του πήγε στους Αγ. Θεοδώρους Αττικής όπου συναντήθηκε με τον Βασιλείου που οδηγούσε ένα νοικιασμένο ΙΧ. Στη συνέχεια πήγαν σε ερημική περιοχή, όπου και άρχισαν να μεταφέρουν από το ΙΧ στο ταξί σακιά που περιείχαν 67 κιλά χασίς.

Μετά τα μεσάνυχτα έγινε έρευνα στην αγροικία του Μάγγου όπου βρέθηκε η υπόλοιπη ποσότητα του χασίς και 410 γραμμάρια κοκαϊνης. Τα ναρκωτικά ήταν συσκευασμένα σε βαρέλια, μερικά από τα οποία ήταν θαμμένα. Ολοι οι δράστες πιάστηκαν από την Αστυνομία. Κατασχέθηκε και ποσότητα τριών κιλών σπόρου ινδικής κάνναβης. Σύμφωνα με τον διοικητή της δίωξης ναρκωτικών Ν. Σίμογλου, το τελευταίο χρονικό διάστημα μειώνεται ο αριθμός των φυτειών στη χώρα μας. Αυτό προκύπτει από τον αριθμό των κατασχέσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ