Πέμπτη 9 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Κορυφώνεται η εκστρατεία ενημέρωσης

Κορυφώνεται η εκστρατεία ενημέρωσης του λαού που έχει κηρύξει το ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για τις συνέπειες και τους στόχους εφαρμογής του προγράμματος "Ι. Καποδίστριας", αλλά και για τις θέσεις του Κόμματος. Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του ΚΚΕ στην ύπαιθρο, γίνονται οι παρακάτω συγκεντρώσεις- περιοδείες:

  • Στον Εβρο βρίσκεται ήδη ο βουλευτής και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ,Ορ. Κολοζώφ.Σήμερα στις 11 το πρωί, ο Ορ. Κολοζώφ θα έχει συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα αγροτών στα γραφεία της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ορεστιάδας. Στις 12.30 θα συναντηθεί με τη Συντονιστική Επιτροπή Δημάρχων και Κοινοταρχών κατά του "Ι. Καποδίστρια" στο δημαρχείο Ορεστιάδας. Στις 5.30 το απόγευμα θα ακολουθήσει συνέντευξη, ενώ στις 6.30 ο Ορ. Κολοζώφ θα συναντηθεί με φορείς της Παιδείας στα γραφεία του Διδασκαλικού Συλλόγου Ορεστιάδας. Στις 8 το βράδυ θα μιλήσει στο χωριό Στέρνα για τον "Ι. Καποδίστρια".
  • Στη Λάρισα,συγκέντρωση με ομιλητή τον Σπ. Στριφτάρη,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος, θα γίνει αύριο στην Ολυμπιάδα και την Καλλιθέα.ΣτοΠύθιο θα μιλήσει ο Θ. Σερδένης,μέλος της ΝΕ και στη Δολίχη ο Γ. Φωτάκης,επίσης μέλος της ΝΕ. Και οι δύο συγκεντρώσεις θα γίνουν στις 7 το βράδυ. Το Σάββατο, σε συγκέντρωση στην Κρανιά Ελασσόνας,στις 7 το βράδυ, θα μιλήσει ο Σπ. Στριφτάρης. Την ίδια μέρα, στο Στόμιο,στις 6.30 το απόγευμα, θα μιλήσει η Λίτσα Ούντρια,μέλος της ΝΕ. Την Κυριακή, ο Σπ. Στριφτάρης θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Ομόλιο,στις 11 το πρωί, και στην Ελασσόνα,στο εστιατόριο Κεντρικό, στις 7 το απόγευμα.
  • Στη Ροδόπη,στελέχη της ΝΕ του ΚΚΕ θα περιοδεύσουν σήμερα στην Κομοτηνή.
  • Στη Θεσσαλονίκη,κλιμάκιο της ΝΕ θα περιοδεύσει σήμερα στα χωριά Πεντάλοφος, Σχολάρι, Καρδία, Τρίλοφος και Νέο Μοναστήρι,ενώ στις 7.30 το βράδυ θα γίνει συγκέντρωση στη Νεοχωρούδα.Αύριο θα περιοδεύσει στη Χαλκηδόνα, ενώ το Σάββατο έχει προγραμματιστεί σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς της Κοινότητας Πλαγιαρίου και συγκέντρωση στην Ιωνία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ