Παρασκευή 24 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Γιατί χολοσκάει;

Είναι "μεμψίμοιροι" οι εργαζόμενοι και όσοι αντιδρούν στην πολιτική του! Ναι, το είπε η ...Αυτού Μεγαλειώτης του "εκσυγχρονισμού" Κ. Σημίτης, σχολιάζοντας, από τη Δράμα όπου βρισκόταν, τη χτεσινή απεργιακή κινητοποίηση.

Αντιθέτως, ο πρωθυπουργός θα ήθελε να βλέπει τους εργαζόμενους και όλα τα λαϊκά στρώματα να ...μακαρίζουν τη μοίρα τους, επειδή τους κυβερνά. Επειδή βάζει τον Σπράο, να τους κλέψει μερικά χρόνια από τη ζωή τους και τον Παπαντωνίου, να τους κλέψει ό,τι έχει απομείνει στις τσέπες τους. Επειδή βάζει τον Παπαϊωάννουν και τον Πρωτόπαππα να τους κλέψουν εργασιακά δικαιώματα, που κατέκτησαν με θυσίες και τον Τζουμάκα να μοιράζει "λουκέτα" στο 50% των αγροτικών νοικοκυριών. Γιατί βάζει τους "συντρόφους" του, του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον ίδιο, να κλέβουν από τον ελληνικό λαό το μέλλον του και να το παραδίδουν στην ΟΝΕ και την Μπούντεσμπανκ.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ο Κ. Σημίτης θα ήθελε και χειροκρότημα! Αντιθέτως, εισπράττει "μεμψιμοιρία" από αυτούς τους ...αχάριστους εργάτες (άσε που μυρίζουν κιόλας). Γιατί, όμως, χολοσκάει; Αφού οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν το καλό τους, για το οποίο πασχίζει μαζί με τον Τσουκάτο, τον Πανταγιά και τους άλλους, γιατί δεν τους φέρεται και αυτός ...αχάριστα; Γιατί δε σηκώνεται να φύγει, ας πούμε;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ